Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 5 – 11 martie 2018. Primăvară în sufletele acestor zodii

Săptămâna cuprinsă între 5 și 11 martie 2018 va fi una extrem de interesantă din toate punctele de vedere pentru majoritatea zodiilor.

Previziuni karmice 5 – 11 martie 2018 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE AER

Gemenii au parte de tot ce își doresc în această perioadă. Trebuie să fie extrem de atenți totuși la ce contracte semnează pentru că pot fi dați peste cap de anumite clauze.

Balanțele au o karmă destul de interesantă. Trebuie să fie extrem de atente la ce oferă pentru că riscă să primească exact ce nu își doresc.

Vărsătorii au de-a face cu tot felul de situații complicate din punct de vedere emoțional. Sufletul lor va fi pus la încercare în perioada care vine.

ZODIILE DE APĂ

Racii vor suferi mult în această săptămână. Trebuie să învețe din greșelile pe care le-au făcut pentru a nu le repeta.

Scorpionii și Peștii au un destin comun. Acești nativi vor câștiga destul de mulți bani în aceste zile.

ZODIILE DE FOC

Berbecii au multe de îndurat în perioada aceasta. Vor avea o perioadă de foc la locul de muncă și vor fi puși în tot felul de situații conflictuale.

Leii continuă să fie în lumea lor. Vor avea parte de multe surprize plăcute, iar din punct de vedere amoros sunt ceva mai avantajați.

Săgetătorii au și ei o perioadă favorabilă, cu mici excepții. Discuțiile în contradictoriu cu familia vor continua în același stil, în același ton.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii trebuie să se potolească. Ieșirile nervoase nu vor fi deloc în avantajul lor, iar la serviciu trebuie să fie mai concentrați pe sarcinile pe care le au de dus la bun sfârșit.

Fecioarele sunt protejate de Divinitate în această săptămână. Le merge din plin și e posibil să își găsească marea dragoste.

Capricornii își pun tot felul de semne de întrebare și au de luat decizii extrem de dificile. Alegerile pe care trebuie să le facă sunt decisive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top