Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 2 - 8 mai 2016

Stiri

Previziuni karmice 2 – 8 mai 2016

Previziuni karmice 2 – 8 mai 2016: Urmeaza o saptamana foarte interesanta din punct de vedere astrologic. Vin vesti bune pentru majoritatea zodiilor si asta datorita influentei pe care o exercita nativul Taur asupra tuturor.

Putem vorbi despre o saptamana karmica pe care nicio zodie nu o va uita. Intre 3 si 8 mai, in mod special, vor exista o serie de evenimente menite sa trezeasca din letargie acei nativi care s-au obisnuit cu viata comoda, in special zodiile de aer si de apa. De asemenea, zodiile vor fi intr-o interdependenta totala, mai ales intre 5 si 8 mai. Evenimentele care vor aduce o raza de speranta si mai mult curaj in actiunile de zi cu zi vor fi intrarea lui Venus in domiciliu (in Taur) si Luna Noua care se produce pe 6 Mai, tot in zodia Taur.

Zodiile afectate in sectorul prieteniei

Berbecul, Geamanul si Racul vor fi loviti in Casa Prieteniei de talentul planetei Venus, care stie sa faca si desfaca amicitii si relatii de iubire cat ai zice peste. Berbecul va trece printr-o reevaluare in ochii prietenilor si va avea ocazia sa lamureasca o serie de aspecte pentru care a fost multa vreme inteles prost sau judecat mult prea aspru. Geamanul, in schimb, va avea relatii de prietenie abrupte. Cateva lucruri care i se vor reprosa in special intre 2 si 5 mai sunt menite a-l trezi la realitate.

Geamanul trebuie sa se maturizeze daca nu vrea sa ramana singur pe lume, iar Venus ii va intinde o mana de ajutor in acest sens. De asemenea, Racul va avea si el sansa sa isi consolideze relatiile de prietenie: sa vorbeasca mai mult cu persoanele la care tin, dar cu care nu a apucat sa se vada foarte des; sa isi ceara iertare acolo unde a gresit; sa faca primul pas in tot felul de activitati; sa nu mai astepte sa fie sunat de cei dragi, ci sa puna el mana pe telefon etc. Racul este avantajat de Luna Noua din Taur in Casa Prieteniei, asa ca are o saptamana excelenta, o saptamana in care poate rezolva ce nu a rezolvat in ani de zile.

Fecioara trebuie sa stea in preajma Balantei, a Capricornului si a Taurului

Fecioara se va confrunta cu cateva probleme de natura familiala. Sunt posibile dispute de ordin material, patrimonial. Argumentele nu vor fi suficiente si tocmai de asta e bine sa consulte o Balanta pentru a avea castig de cauza in disputele cu rudele.

Pentru a functiona la cote maxime, Fecioara trebuie sa formeze trigonul regal al zodiilor de pamant, si anume sa se uneasca cu Taurul si Capricornul. Cat despre Balanta, aceasta zodie de aer va fi favorizata in sectorul dragostei de asezarea lui Venus in domiciliu, insa va fi vitregita in plan familial. Pot aparea altercatii cu rudele din senin. Capricornul va imbratisa hedonismul si vor exploda de fericire mai ales daca intalnesc o Fecioara cu care sa isi satisfaca toate poftele, si nu e vorba neaparat de placeri sexuale.

Cum stai cu dragostea in luna mai, in functie de zodie

Cum stai cu banii in luna mai, in functie de zodie

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top