Connect with us

Revistateo.ro

PREVIZIUNI KARMICE 1-7 FEBRUARIE 2016. Jupiter ramane singurul lider si da o serie de lectii zodiilor!

Horoscop saptamanal

PREVIZIUNI KARMICE 1-7 FEBRUARIE 2016. Jupiter ramane singurul lider si da o serie de lectii zodiilor!

PREVIZIUNI KARMICE 1-7 FEBRUARIE 2016. Jupiter ramane lider absolut pe tabla de sah a planetelor, dupa ce Mercur a iesit din faza retrograda.

Urmeaza o saptamana reconfortanta pentru majoritatea semnelor zodiacale. Nu se anunta evenimente spectaculoase, insa exista cateva lucruri interesante de mentionat.

PREVIZIUNI KARMICE 1-7 FEBRUARIE 2016. Jupiter isi continua traseul in linie dreapta si nu va fi perturbat de nicio alta aliniere sau miscare surprinzatoare a altor planete, asta pana pe 25 martie cand Jupiter va fi usor zgaltait de Saturn.

Leii vor castiga bani saptamana urmatoare, insa vor fi nevoiti sa isi programeze activitatile astfel incat sa ramana si cu bani de buzunar pe langa datoriile si facturile pe care sunt obligati sa le achite.

Scorpionii vor avea o saptamana plina de lectii de viata. Cele mai multe vor veni din partea persoanei iubite. Relatia de cuplu cunoaste noi etape evolutive.

CITESTE SI: Cum iubeste cea mai curajoasa zodie feminina

CITESTE SI: Horoscop februarie 2016 BANI- Previziuni despre finantele tale

Cat despre Sagetatori, acestia s-ar putea asocia pentru a semna noi contracte banoase, insa veniturile mai au ceva de asteptat.

Gemenii si Varsatorii vor avea o saptamana aproape similara. Se ivesc multe situatii benefice pentru profesia lor si comunicarea din cuplu cunoaste noi etape care ii ajuta pe amandoi sa se redefineasca in fata partenerului.

Berbecii si Capricornii vor fi ceva mai ingamfati decat de obicei si totul se datoreaza datoriilor karmice pe care nu le-au platit nici pana in ziua de azi.

Pestii, Racii si Taurii se vor linisti si vor reusi sa rezolve o serie de probleme, mai ales de natura financiara. Balantele, in schimb, se vor confrunta cu nevoia de a lua decizii cruciale pe plan amoros.

Fecioarele sunt cele mai avantajate de continuarea in linie dreapta, neintrerupta, a lui Jupiter. S-ar putea sa cunoasca persoane noi, cu o experienta bogata mai ales in domeniul in care acesti nativi muncesc.

De asemenea, Fecioarele vor fi pregatite mai mult ca niciodata de schimbare, mai ales din punct de vedere fizic. Ii vor surprinde pe toti cu ideile lor in materie de stil. Asadar, e timpul metamorfozei pentru toate Fecioarele!

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top