Connect with us

Revistateo.ro

Preotul Necula a vorbit despre păcatul pe care creștinii îl fac la grătar. Află despre ce este vorba și ce este de făcut. Și tu faci asta?

Stil de viata

Preotul Necula a vorbit despre păcatul făcut de creștini când merg la grătar

Potrivit preotului Constantin Necula, creștinii fac un păcat atunci când merg la grătar. Află ce a spus preotul în legătură cu acest subiect.

Preotul Necula a vorbit despre păcatul făcut de creștini când merg la grătar

Preotul Necula susține că unii creștini nu mai merg la biserică duminica pentru că nu se pot trezi dimineața. Asta pentru că stau cu o noapte înainte la grătar, până târziu. De asemenea, preotul spune că unii dintre ei preferă să meargă duminica în mall decât să meargă în casa lui Dumnezeu și să ia parte la Sfânta Liturghie.

”Aici este drama acestei diluări de sens a ceea ce în­seamnă odihna creştinului. Dar mai este şi varianta cealal­tă, pe care o ştim cu toţii: ce bine sforăie creştinul dumini­ca dimineaţa şi zice că Domnul îl iartă, că doar a muncit toată săptămâna! E drept că aseară a stat până târziu de tot cu nişte prieteni la sacrul grătar, la ieşirea la iarbă ver­de — noile terapii psiho-sociale pentru întărirea relaţiilor intra-familiale. Fără îndoială că dracul grătarului şi dracul mersului exact duminica dimineaţa la cumpărături prin mall-uri, pe colo, pe colo, nu e un drac nou, el e vechi, e bătrân, e dracul împrăştierii în orice altceva decât în Hristos, e dracul mersului la cumpăratul lumii, împotriva propriei tale firi, împotriva propriei tale fiinţe, împotriva propriului tău destin creştin”, a spus preotul Necula, potrivit romaniatv.net

CITEȘTE ȘI: Un preot explica ce consecinte nefaste atrage blestemul de mama

CITEȘTE ȘI: Ce se înseamnă dacă visezi un preot

Așadar, potrivit preotului Constantin Necula, creștinii obișnuiesc să facă alte lucruri în loc să meargă la biserică duminica. Spre exemplu, ei stau la grătar și astfel nu mai au cum să ajungă la Sfânta Liturghie. Iar acesta nu este unicul lucru care îi ține departe pe creștini de casa lui Dumnezeu. De asemenea, preotul Necula a spus că unii creștini preferă să meargă în mall decât la biserică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top