Connect with us

Revistateo.ro

Povestea unei femei care a facut 4 avorturi

Inedit

Povestea unei femei care a facut 4 avorturi

Mariana are o poveste dupa care se poate face un film. Femeia in varsta de 33 de ani ne-a impartasit cele mai cumplite momente din viata ei. A trecut prin 4 avorturi, iar la varsta de 30 de ani a decis sa adopte un copil, care este raza ei de lumina.

Povestea unei femei care a facut 4 avorturi

„Numele meu este Mariana. Am 33 de ani si sunt cea mai pacatoasa femeie din lume. Am facut multe greseli in tinerete, greseli pentru care am platit. M-am gandit sa va impartasesc povestea mea de viata pentru ca zilnic vad tinere care raman insarcinate si renunta la copii. Am fost si eu rebela, am vrut cariera, am vrut… ce n-am vrut, de fapt?

M-am indepartat mult de familie dupa ce am ramas insarcinata cu primul copil. Aveam doar 17 ani. Trebuia sa termin liceul. Nu aveam rezultate exceptionale la scoala, dar aveam ambitia sa iau Bacalaureatul. Baiatul cu care aveam copilul era la randul lui un copil, iar eu eram mult prea iresponsabila sa pot avea grija de o persoana.

Nu aveam grija nici de mine. Am decis sa avortez in cel mai mare secret. Parintii mei nu au stiut nimic. Matusa din partea mamei mele mi-a fost complice si ii multumesc ca m-a inteles. Nu m-a judecat nicio clipa.

CITESTE SI: O tanara de 18 ani a trecut printr-un avort. Dupa 10 zile, medicii i-au spus asta

„Prima oara nu l-am vrut eu, a doua oara nu l-a vrut el. A treia oara…”

Ca sa intelegeti, am trecut de patru ori prin asta. Prima oara nu l-am vrut eu. A doua oara nu l-a vrut el. A treia oara am facut avort spontan. Imi cer scuze ca m-am intrerupt, dar si astazi sunt marcata de ce am trait. Imi e rusine cu mine de fiecare data cand ma uit in oglinda.

A doua sarcina am avut-o la 19 ani. Imi doream copilul. Mi-am zis ca m-am mai maturizat, nu am reusit sa intru la facultatea la care am dorit. Toate bune si frumoase. Aveam un tel in momentul ala: sa am un copil.

In doi ani mi-am schimbat atat de mult gandirea incat ma pregateam non-stop pentru acel moment. Toate bune si frumoase pana i-am spus iubitului meu ca vom avea un copil. Mi-a spus sa renunt la sarcina pentru ca el avea planuri sa munceasca in strainatate. Voia sa ne mutam impreuna, dar eu nu imi permiteam. Dupa doua saptamani in care ma dadeam cu capul de pereti, am mai renuntat la un bebelus si iubitul meu m-a parasit. Acum e in Italia.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top