Connect with us

Revistateo.ro

Povestea lui Sophie Fontanel, femeia care nu a făcut sex timp de 12 ani

Inedit

Povestea lui Sophie Fontanel, femeia care nu a făcut sex timp de 12 ani

Povestea lui Sophie Fontanel a intrat în atenția presei. Femeia, de meserie editor de modă la o prestigioasă publicație pentru femei, a luat decizia de a nu mai face sex de la vârsta de 27 de ani. Recent s-au împlinit 12 ani de când Sophie nu a mai făcut amor, iar motivele pe care le-a expus sunt interesante.

N-a făcut sex 12 ani. Motivul e surprinzător

”La început, n-am spus nimănui nimic. Dar când primele întrebări au fost adresate, i-am mărturisit prietenului meu adevărul. Reacţiile au fost urâte. Toată lumea încerca să-mi găsească alt prieten. Le spuneam că nu sunt interesată de sex şi toţi credeau că sunt o fraieră. Trebuie să spui că sexul este foarte important, altfel devii un animal ciudat în ochii lor”, a povestit Sophie pentru „The Cut”.

Sophie s-a îndrăgostit în această perioadă de mai multe ori, dar nu a avut nicio relație serioasă. Femeia a vrut ca sexul să nu fie făcut doar din nevoie, ci să fie sentimente la mijloc.

“M-am îndrăgostit de două ori în aceşti ani. Dar, bineînţeles, era vorba de relaţii imposibile. Unul era căsătorit, iar celălalt era homosexual. Mi-am zis că o să mă reîntorc la sex atunci când o să merite”, a mai povestit Sophie.

”De-a lungul vieţii mele sexuale, am avut pauze şi perioade în care nu se întâmpla nimic. Pentru mine, nu era nicio problemă. Şi nu sunt vreo mironosiţă, absolut deloc. Mi-am început viaţa sexuală foarte devreme. Am avut câţiva prieteni, dar de cele mai multe ori când mă aflam în pat, nu eram prezentă. Ştiu că mai sunt multe alte femei ca mine. Făceam asta doar pentru că toată lumea o făcea.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă femeile nu fac sex mult timp

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care bărbații nu le spun despre sex

Dacă faci dragoste şi eşti dezamăgit, nu mai face. Recuperează-ţi libertatea. Sexul nu devine mai bun cu timpul, ci depinde doar de cât de mult vrei să-l faci. După ce aştepţi foarte mult timp să te întorci la activitatea sexuală, totul este incredibil, pentru că orice gest pare nou”, a zis femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top