Connect with us

Revistateo.ro

icoana

Inedit

Povestea INCREDIBILA a icoanei facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Gura Humorului

Au avut nevoie de o minune si icoana Fecioarei Maria i-a salvat. Credinciosii cu greutati cumplite au fost ajutati de divinitate. Afla povestea iconei.

Credinciosii vin din toate colturile lumii pentru a se ruga la icoana facatoare de minuni, iar Fecioara Maria le asculta rugile. O astfel de poveste este a unei familii din Iasi care nu putea avea copii. S-au rugat din toata inima in biserica „Sfintii Constantin si Elena”, unde este adapostita icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria, iar dupa un timp s-au intors la lacasul de cult. Aveau in brat un copil si i-au spus parintelui ca bebelusul a venit pe lume datorita milosteniei Fecioarei Maria, care a facut o minune pentru ei.

CITESTE SI: Cea mai puternica RUGACIUNE a celui necajit catre MAICA DOMNULUI

O credincioasa a venit tocmai din Germania la Gura Humorului, pentru a se ruga la icoana. Problema ei era ca nu isi putea recapata sanatatea psihica, iar Fecioara Maria a facut o minune prin care a vindecat-o.

O femeie din Sacele s-a rugat pentru fiica sa la icoana facatoare de minuni, iar aceasta a fost vindecata de o boala cumplita: epilepsia.

Icoana Fecioarei Maria a ajutat in multe randuri locuitorii din Gura Humorului. Ei povestesc cum o familie a gasit calul ratacit, dupa ce zile intregi au suferit din cauza pierderii si s-au rugat. O alta intamplare miraculoasa este cea a unui contabil care a fost batut si furat (avea o geanta cu suma de 80.000 de lei). Maica Domnului l-a ajutat sa recupereze suma furata, care, ca prin minune, i-a fost aruncata pe geam in casa.

CITESTE SI: Rugaciunea nodurilor, catre FECIOARA MARIA

Cum a ajuns icoana la Gura Humorului? In 1968 o vaduva credincioasa a donat bisericii “Sfintii Constantin si Elena” o icoana pe care parintele Cleopa o dusese sa fie sfintita la manastirea Sihastria, din judetul Neamt. Oameni din toata tara si din strainate vin sa se roage la icoana facatoare de minuni.

Sursa foto: doxologia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top