Connect with us

Revistateo.ro

Tracy Proctor din Anglia sustine ca de 14 ani o fantoma ii alunga pe barbatii din viata ei. Povestea femeii a atras atentia mai multor oameni.

Inedit

Povestea femeii care spune ca o fantoma ii alunga pe barbatii din viata ei

De 14 ani Tracy Proctor din Anglia sustine ca o fantoma ii alunga pe barbatii din viata ei. Insa femeia considera ca, de fapt, fantoma o protejeaza, nu o bantuie. Baietii, iubitii ei si orice vizitator de sex masculin este repede alungat din casa de fantoma. Povestea ei a devenit cunoscuta si i-a inspaimantat pe cei care au auzit-o.

Tracy Proctor sustine ca o fantoma ii alunga pe barbatii din viata ei

Tracy Proctor spune ca o fantoma i-a distrus toate relatiile cu persoanele de sex masculin. Se pare ca spiritul este o silueta intunecata care seamana cu un calugar. Poarta o gluga.

De 19 ani femeia locuieste in Wakefield, West Yorkshire. De foarte multi ani in preajma ei este un spirit. Femeia sustine ca aceasta ii muta cheile, paharele si, de asemenea, scoate hainele de pe papusile pe care le are in colectie. „Multi barbati au fost alungati in casa mea”, a declarat Tracy Proctor.

Pana acum, aparitia despre care se crede ca ar fi Calugarul Intunecat din Pontefract, a terorizat in special barbatii din viata ei. Este o silueta masculina care poarta in permanenta o gluga. Fie se aud pasi sau se intampla diferite lucruri care ii inspaimanta si ii alunga pe barbati. Mai multi iubiti de-ai femeii au fost speriati de fantoma, iar baietii ei nu vor sa mearga acasa de sarbatori tot din cauza acelei fantome.

Calugarul este faimos in Yorkshire. A alungat o familie dintr-o casa. Povestea acestei fantome este subiectul unui film si al unei carti. Cu toate acestea, Tracy Proctor nu pare sa fie deranjata de aceasta aparitie. A trait timp de mai multi ani cu aceasta in preajma. Si, de asemenea, a spus ca ea simte ca fantoma incearca sa o protejeze. Nu crede ca este bantuita, ci protejata de acea aparitie care a alungat mai multi barbati din viata ei.

Articole pe aceeasi tema:

Elena Desserich a murit la 6 ani. Ce a gasit mamica ei in dulapior

Povestile inspaimantatoare ale fantomenlor unor femei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top