Connect with us

Revistateo.ro

Amber Snailham, diagnosticata cu o boala terminala si-a implinit una dintre cele mai mari dorinte: aceea de a se casatori cu iubitul sau din copilarie.

Stil de viata

Povestea emotionanta a lui Amber Snailham, diagnosticata cu o boala grava. Oamenii buni i-au indeplinit dorinta

Amber Snailham, diagnosticata cu o boala terminala si-a implinit una dintre cele mai mari dorinte: aceea de a se casatori cu iubitul sau din copilarie.

Tanara in varsta de 17 ani si iubitul sau de aceeasi varsta s-au castorit, dupa ce s-au pregatit cateva saptamani. Callum Firks a vrut sa ii indeplineasca cea mai mare dorinta iubitei sale si a cerut-o de sotie.

Cei doi au primit ajutorul prietenilor si al familiei. In urma unei actiuni de strangere de fonduri, 6000 de lire sterline au venit din partea oamenilor buni.

Amber Snailham

Amber Snailham

Amber si Callum sunt impreuna de un an, insa au fost cei mai buni prietni din scoala generala.

Amber a fost dignosticata la 13 ani cu cancer de oase. A trecut pana acum prin sase operatii si sase sesiuni chinuitoare de chimioterapie. In luna iulie, tanara a incheiat tratamentul.

In octombrie, insa, aceasta a primit vestea ca s-a raspandit cancerul si la creier. Nu se stie exact cat timp mai are de trait, insa nu mai mult de cateva luni.

Printre dorintele lui Amber Snailham , aceasta a scris ca si-ar dori sa se casatoreasca.

Callum a cerut-o de sotie pe Amber Snailham, fara sa stea pe ganduri

„Callum a decis sa o ceara de sotie dupa ce a auzit vestea. Ei au mai vorbit despre casatorie. El a spus ca vrea sa se logodeasca, desi nu stam foarte bine cu banii. Aceste circumstante sunt ingrozitoare. Amber a trecut prin multe”, a dezvaluit mama lui Callum, pentru Metro.

Citeste si: Simon Hooper iti arata cum e sa fii tata. Povestea care s-a viralizat

Cei doi s-au casatorit si i-au avut alaturi pe cei dragi, in cel mai emotionant moment al vietii lor.

Articole pe aceeasi tema: Imediat dupa ce a nascut, Shelly Cawley a intrat in coma. O asistenta a salvat-o intr-un mod uimitor

O tanara a trait o intamplare demna de un film de Oscar. Dupa ce a nascut, Shelly Cawley a intrat in coma, iar medicii si-au dat seama ca nu mai au ce sa ii faca.

In varsta de 23 de ani, Shelly a asteptat cu nerabdare sa isi stranga bebelusul in brate. Ajunsa la spital, medicii au constatat ca tanara nu poate naste natural, asa ca i-au recomandat nasterea prin cezariana.

In timpul operatiei de cezariana, insa, au aparut o serie de complicatii. Pentru ca avea mai multe cheaguri de sange, Shelly Cawley a intrat in coma, imediat dupa ce medicii au scos bebelusul din pantece.

Sotul lui Shelly i-a intrebat pe medici daca aceasta mai are o sansa si a primit un raspuns ingrijorator de la medici. Timp de 7 zile, Shelly s-a aflat in coma, iar sotului tinerei i s-a propus sa o deconecteze de la aparate.

Inainte de a o deconecta de la aparate, o asistenta a venit cu ideea de a-i pune femeii bebelusul pe piept.

Shelly Cawley a fost salvata de catre o asistenta
“Stiam ca Shelly este undeva acolo, ca inca nu a plecat dintre noi. Asa ca le-am spus celor din salon sa ii puna bebelusul pe piept. M-am gandit ca poate in acest fel instinctul de mama o va trezi. Stiam ca este foarte important contactul cu pielea pentru bebelus. Asa ca am zis ca ar fi bine sa incercam chiar pe mama”, a marturisit asistenta Ashley Manus.

Ce s-a intamplat dupa 10 minute a uimit pe toata lumea. Monitorul care ii afisa pulsul a inceput sa se anime din nou, iar Shelly a inceput sa dea semne de viata.

“Cred 100% in miracole. Cred ca este uimitor. Ma uimeste faptul ca un bebelus atat de mic are un impact atat de mare”. Este dezvaluirea sotului femeii, dupa ce aceasta si-a revenit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top