Connect with us

Revistateo.ro

Povestea dramatica a lui Charlotte Fairlie, mama care a paralizat dupa ce a nascut

Inedit

Povestea dramatica a lui Charlotte Fairlie, mama care a paralizat dupa ce a nascut

Charlotte Fairlie este o femeie luptatoare. Mama de gemeni si sotie iubitoare, tanara in varsta de 34 de ani se lupta acum cu o boala cumplita.

Femeia din Monmouth, Tara Galilor, a fost in culmea fericirii cand a aflat ca va naste gemeni. S-a bucurat pe toata perioada sarcinii de sprijinul sotului ei Rob, cu care este impreuna de mai bine de 10 ani.

Charlotte Fairlie, o mama care nu isi poate aminti ca si-a indeplinit visul

Nu a avut deloc probleme cu sarcina. Medicii i-au spus ca va naste natural si ca bebelusul se dezvolta normal. Totul era minunat pana in ziua in care femeia avea sa nasca.

La cateva minute dupa ce i-a adus pe lume pe cei doi copii, femeia a intrat intr-o preeclampsie severa, scrie Daily Mail.

Este vorba despre o boala severa, care afecteaza de regula femeile insarcinate. Tensiunea creste, iar mainile si picioarele se umfla brusc pana la distrugerea organelor. Tanara a suferit un atac cerebral destul de puternic la scurt timp dupa ce si-a tinut copilasii in brate.

Medicii i-au indepartat o parte din craniu pentru ca hemoragiile cerebrale nu se mai indepartau. Femeia se lupta de 10 luni cu boala si nu isi mai recunoaste copii, pentru ca nu isi aminteste absolut nimic din trecut de la momentul nasterii gemenilor.

Mai mult, din cauza paraliziei, Charlotte nu isi poate tine in brate copiii. Familia incearca sa stranga 40.000 de lire sterline pentru reconstruirea craniului.

CITESTE SI: Mesajul unei asistente medicale catre copiii care si-au „uitat” mama in spital

Sotul ei este complet devastat si tot ce isi doreste acum este sa nu o piarda. „Mi se rupe inima cand o vad asa. Charlotte are nevoie de ingrijire medicala 24 din 7.

Nu stim cat de repede se va recupera, dar stiu ca era extrem de entuziasmata ca va fi mama. Vreau sa o ajut sa isi aminteasca de faptul ca si-a indeplinit visul”, a declarat Rob pentru publicatia britanica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top