Connect with us

Revistateo.ro

Poveste socanta. Leonid Durkin, barbatul care a inviat dupa 11 ani

Inedit

Poveste socanta. Leonid Durkin, barbatul care a ‘inviat’ dupa 11 ani

In Rusia si Marea Britanie se intampla cele mai grozave lucruri din lume, fara indoiala. Leonid Durkin a intrat in atentia presei de pe intreg mapamondul dupa ce, conform jurnalistilor rusi, ar fi ‘inviat’ dupa mai bine de 10 ani.

Siberian Times scrie ca Durkin, un tanar din sudul Rusiei, a disparut fara nicio urma acum 11 ani. Pe vremea aceea se pregatea sa isi faca stagiul militar. Barbatul a fost declarat mort oficialm ba chiar i s-a facut si o inmormantare, ca dupa 11 ani sa apara din senin.

Sora lui vitrega a declarat pentru cotidianul rusesc mentionat mai sus ca familia stia de la politie ca a fost lovit in cap si aruncat in padure, unde ar fi murit din cauza frigului. „Au gasit cadavrul, tatal meu vitreg l-a recunsocut intr-o poza. A fost inmormantat”, a declarat sora acestuia.

Adevarul acestei povesti este altul. Leonid dezertase. A trait ca un pustnic in Peninsula Kamceatka din Rusia Orientala. A lucrat la negru la o ferma de porci. A mancat numai fructe de padure si legume pe care le gasea si a pescuit somon.

CITESTE SI: Cazul Peng Xiuhua, femeia de 101 ani care s-a trezit la propria inmormantare

CITESTE SI: CAZ SOCANT! Fetita nascuta fara nas ne da o lectie de viata

Dupa 11 ani, politia l-a descoperit pe Durkin, care acum are 30 de ani. Barbatul risca acum 7 ani de inchisoare pentru ca a dezertat din armata. Familia se intreaba acum cine este omul pe care l-au ingropat in urma cu 11 ani. Greu de crezut, nu-i asa?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top