Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

POVESTE REALA: „Cum l-am pacalit sa-mi faca un copil”. Ce a trait dupa aceea o femeie e demn de un FILM DE GROAZA

Povestea Roxanei este una extrem de controversata. Aceasta si-a dorit dintotdeauna un copil, cu riscul de a fi judecata de toata lumea. Citeste mai jos randurile unei femei hotarate sa infrunte pe oricine cu povestea ei de viata.

Citeste mai jos povestea care va sensibiliza orice femeie:

„Multe femei ma vor judeca pentru felul in care am ales sa am un copil, insa le spune inca din primele randuri: niciodata nu vor intelege cat de puternica este dorinta de a fi mama.

In urma cu zece ani am cunoscut primul barbat din viata mea. Mi-a oferit tot ce imi doream: masina la scara, o vila luxoasa la mare, mereu ma surprindea cu atentii, dar simteam ca imi lipsea ceva. Cat ca eram ceva mai tinerica, ma gandeam ca e doar o chestiune de moment, o etapa a vietii care va trece. Ne-am despartit dupa ce am aflat ca m-a inselat cu cea mai buna prietena, cu care a facut si un copil dupa aceea. Abia cand a nascut acel copil prietena mea mi-am dat seama ca ma macina acest lucru: faptul ca nu avea aceleasi intentii si cu mine.

Am realizat brusc ca ma durea lipsa unui copil, iar Cosmin (cel despre care va ziceam ca imi oferea aproape totul) ma considera prea tanara la 19 ani sa pot intra in rolul de mama. Eu mi-am dorit dintotdeauna sa fiu mama tanara si asta pentru ca am sperat sa il vad pe copilul meu crescand odata cu mine. M-a speriat teribil de tare gandul ca daca voi naste la o varsta ceva mai inaintata nu voi avea suficient de mult timp sa ma bucur de copilasul meu.

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei femei catre TOTI BARBATII: „Vrem doar putina apreciere si respect”

CITESTE SI: Scrisoarea femeii care MANIPULEAZA barbatii. Finalul te va surprinde!

Zilele in care Cosmin si prietena mea cea mai buna, Emilia, se pregateau de botez erau cele mai teribile pentru mine. Simteam ca imi cade cerul pe mine. Am stat inchisa in casa saptamani bune ca si cum m-as fi simtit vinovata ca nu sunt eu mama copilului fostului meu. Ca si cum am gresit cu ceva. La cateva luni dupa acest moment de cumpana din viata mea, am cunoscut un alt barbat, pe nume Claudiu. Am incercat sa fac un copil si cu acesta insa, in cele din urma, din cauza unei probleme de sanatate, medicii mi-au sugerat sa avortez.

Am vrut sa ma sinucid si ma simteam blestemata: De ce nu puteam fi fericita? De ce nu puteam si eu sa ma bucur de un copil, ca multe alte femei? Am urmat apoi un tratament medical pentru a putea ramane insarcinata din nou insa Claudiu a murit dupa numai 1 an de la inceperea tratamentului, de cancer. Simteam ca Dumnezeu imi da numai pedepse, mi-am zis ca niciodata nu voi reusi sa fiu mama, ca acesta este un vis imposibil de indeplinit.

Am tinut doliu aproape 3 ani, timp in care am slabit enorm (de la 65 de kilograme cat aveam inainte la 45). Eram anorexica, nu puteam sa mananc absolut nimic si ma simteam extrem de rau. Ceva ani mai tarziu, l-am cunoscut pe Florin, care imi spunea la inceput ca sunt singura femeie cu care se simte liber.

Cu Florin a fost dragoste la prima vedere insa el niciodata nu si-a dorit un copil, pe motiv ca era foarte tanar (mai mic decat mine cu 7 ani). Florin era un barbat bine facut: inalt, musculos, avea parul blond si ochii albastri. Deci, imi ziceam eu in sinea mea ca are gene bune.

Intr-o seara mi-a venit ideea sa il imbat pentru a putea face dragoste cu el neprotejat astfel incat sa raman insarcinata. Nu aveam din start nicio pretentie financiara de la el dupa ce nasc copilul: pur si simplul il doream pentru mine. Nu ma interesa daca dupa aceea nu il recunostea. Era nebunia mea si atat.

CITESTE SI: Scrisoarea unei neveste către soțul ei: DE CE TE-AM ÎNȘELAT

CITESTE SI: Scrisoarea unei prostituate către o soție înșelată!

femeie - 27082015 - 3

Zis si facut. Am ramas insarcinata cu Florin iar cand acesta a aflat vestea mi-a sugerat sa avortez. Eu am refuzat categoric iar el a inceput sa se rasteasca la mine. M-a batut de nenumarate ori, ma astepta in fata casei amenintandu-ma ca ma va viola impreuna cu mai multi prieteni doar ca sa avortez. Traiam prin clipe de groaza si, din teama ca mi se va intampla ceva rau care sa duca la pierderea copilului, am decis sa parasesc localitatea in care stateam si s-o iau de la capat in alta parte.

Am ajuns astfel in alt oras insa sarcina mea a fost pe parcursul celor 9 luni plina de complicatii, asta din cauza batailor pe care le-am primit de la Florin. Slava Domnului, am nascut cu bine si astazi ma bucur de copilasul meu, caruia i-am dat numele Claudiu, in memoria fostului meu iubit care s-a stins prea repede. Puteti sa ma judecati dar acum sunt cea mai fericita femeie si mama din lume”.

Sursa foto: pikecreekdental.com, dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top