Connect with us

Revistateo.ro

Educatie

Planta care imbunatateste erectia la barbati

Disfunctia erectila este cea mai mare problema pentru multi dintre barbati. Aceasta problema sexuala si de sanatate in acelasi timp poate fi combatuta si cu remedii naturiste.

PLANTA CARE IMBUNATATESTE ERECTIA LA BARBATI. Celebrul busuioc este, potrivit multor experti sexologi, planta miraculoasa care vine de hac problemelor erectile la barbati. Are un efect revigorant asupra organismului, reda tonusul si apetitul sexual si creste nivelul de testosteron.

Cu doar 5 grame de pulbere de busuioc revine pofta de sex. Acestea trebuie amestecate cu 2 linguri de miere, iar impreuna realizeaza cel mai puternic afrodisiac.

CITESTE SI: TERAPIE DE ȘOC pentru disfuncțiile erectile

CITESTE SI: 4 boli pe care le previne masturbarea

PLANTA CARE IMBUNATATESTE ERECTIA LA BARBATI. Combinatia trebuie luata de maxim 3 ori pe zi. Busuiocul este recunoscut pentru capacitatea sa de a imbunatati controlul energiei sexuale si combate ejacularea precoce, o alta problema cauzata si de disfunctia erectila.

In paralel cu busuiocul trebuie evitate grasimile, alcoolul, cafeina si fumatul, mai spun expertii. Nu este singura planta care ajuta barbatii cu probleme in dormitor.

Alte plante benefice pentru problemele de erectie:

1. PATRUNJEL

PLANTA CARE IMBUNATATESTE ERECTIA LA BARBATI. Patrunjelul ajuta la circulatia sangelui, fundamentala in procesul erectiei. Acesta asigura o buna vascularizare si inlatura orice problema de inhibare sexuala.

2. ROZMARINUL

Atat rozmarinul cat si gingsengul sunt benefice pentru sporirea poftei sexuale. Multi sexologi si medici renumiti sustin ca rozmarinul previne garantat ejacularea precoce.

3. GRAUL INCOLTIT

Cura cu grau incoltit este esentiala pentru prevenirea tulburarilor erectile. De asemenea, se spune ca graul incoltit este bun si pentru persoanele care fumeaza si nu se lasa de fumat.

PLANTA CARE IMBUNATATESTE ERECTIA LA BARBATI. Pentru a tine la departe problemele de erectie este bine ca barbatii sa nu renunte la sport si sa manance sanatos. Alimentatia este un factor extrem de important in privinta bolilor si disfunctiilor sexuale.

Sursa foto: womansday.com

2 Comments

2 Comments

  1. Nelut

    2016-06-07T16:13:52+03:00 at 2016-06-07T16:13:52+03:00

    Cand am probleme ii dau cu Vigrax si se rezolva bine treaba!

  2. Benedict

    2019-03-11T13:46:02+02:00 at 2019-03-11T13:46:02+02:00

    Problemele de potenta pot sa fie derivate din anumite probleme de sanatate. Spre exemplu daca ai probleme cu inima sau daca ai glicemia mare sau chiar diabet pot sa apara si probleme cu viata sexuala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top