Connect with us

Revistateo.ro

5 plante care iti dau 'super-puteri'

Stil de viata

5 plante care iti dau ‘super-puteri’

Anumite plante au o incarcatura energetica atat de puternica incat sunt considerate de-a dreptul divine. Dincolo de nutrientii care fac din ghimbir sau soc adevarate medicamente pentru tratarea mai multor afectiuni, acestea si alte 3 plante sunt recunoscute in lumea ezoterica pentru ‘super-puterile’ lor.

Cele 5 plante care iti dau ‘super-puteri’

1. SOCUL – Despre soc exista tot felul de legende. I se mai spune „copacul vrajitoarei” deoarece este folosita de persoanele care fac farmece. Are capacitatea de a induce relaxarea profunda si, daca este ars langa o lumanare, se spune ca iti da puterea de a obtine ce vrei in urmatoarele 3 zile. E bine sa tii flori de soc in casa pentru ca iti protejezi locuinta de spiritele negative si de catastrofe naturale.

2. GHIMBIRUL – Are capacitatea de a indeparta temerile si este recomandat persoanelor timide, anxioase, celor care au o problema cand vor sa se exprime in public sau din cauza emotiilor prea mari nu se descurca asa cum trebuie la interviul de angajare.

Trucuri feng shui pentru a avea noroc la bani in 2016

FENG SHUI: Albastră sau roșie? Vezi ce simbolizează fiecare lumânare, în funcție de culoarea acesteia

Ghimbirul reda increderea in sine si este planta care te protejeaza la drum mare. In Asia, majoritatea persoanelor care calatoresc iau cu ele ghimbir pentru a avea o excursie placuta, lipsita de griji. De asemenea, ghimbirul ajuta la reglarea tranzitului intestinal.

3. GINKGO BILOBA – Acest arbore cunoscut si ca arborele pagodelor are o serie de proprietati anti-imbatranire si repara tesuturile. Este folosit in diferite tratamente cosmetice anti-riduri si echilibreaza activitatea organelor. Ginkgo biloba este utilizata de batranii din Tibet pentru a face previziuni despre vreme, evenimente majore la scara planetara si soarta roadelor pamantului.

4. BUSUIOCUL – In traditia romaneasca, se crede ca daca femeile poarta busuioc la ele oriunde se duc atrag privirile tuturor barbatilor. Este una dintre putinele plante care atrag barbatii ca un magnet.

5. ROZMARINUL – Rozmarinul este recunoscut pentru influenta pozitiva pe care o are asupra vietii sexuale, mai ales la barbati. Poate indeparta timiditatea din cauza careia relatiile sexuale esueaza si ajuta la tratarea disfunctiei erectile si a ejacularii precoce.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top