Connect with us

Revistateo.ro

Philipp Plein și Loredana Chivu, sărut pasional în club. Ce spune fosta asistentă TV

Staruri

Philipp Plein și Loredana Chivu, sărut pasional în club. Ce spune fosta asistentă TV

Philipp Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, a fost surprins într-un club de lux cu o cunoscută vedetă din România.

După despărțirea de Mădălina Ghenea, designerul s-a cuplat cu Andreea Sasu, pe care a înșelat-o cu o tânără Morgan. Andreea a decis să se despartă de Philipp și se pare că nici relația cu Morgan nu este una serioasă.

Philipp Plein a petrecut până în zori alături de Loredana Chivu, fosta asistentă a lui Dan Capatos la „XNS Show”. Cei doi au fost surprinși sărutându-se, iar Loredana se pare că l-a cucerit pe designerul originar din Germania. Cei doi au petrecut împreună într-un club din Monaco.

Loredana a fost surprinsă de faptul că lumea a aflat despre escapada celor doi și a făcut declarații despre relația pe care o are cu designerul.

Citește și: Loredana Chivu, declarații despre tentativa de sinucidere

„Mi se pare un om normal, educat, pozitiv, ok. Ne știam de pe Instagram, am tot schimbat câteva poze, suntem prieteni și cam atât, nu se pune problema de o relație, sau cel puțin așa cred eu, am petrecut câteva ore în club. Trebuie să fie o chimie, să mă respecte. Nu a făcut vreun gest mai deplasat la adresa mea sau să-mi facă avansuri, nu s-au întâmplat lucrurile acestea.„, a declarat Loredana Chivu, la Antena Stars.

Philipp Plein a devenit cunoscut în România după ce a avut o relație de scurtă durată cu Mădălina Ghenea. Cei doi chiar și-au făcut tatuaje la momentul respectiv. De asemenea, Mădălina a primit și un inel de la Philipp. După relația cu Mădălina, Plein a fost cuplat cu Andreea Sasu. Aceasta a devenit cunoscută datorită pictorialelor sale în lenjeria intimă. Iar relația cu Plein a ajutat-o să devină și mai cunoscută.

„A fost vorba de personaje faimoase, ei m-au contactat, aveau nevoie de un top model , am fost un top model ca cele de la Victoria’s Secret, dar mi-au lipsit aripile. Nu mă deranjează că sunt fosta iubită a lui Philipp Plein. A fost o experienţă foarte frumoasă, am devenit femeie datorită lui, m-a facut să mă dezvolt ca persoană. Mi-e dor de el, de Crăciun am vorbit, ne-am făcut urările… am avut certuri, dar de Crăciun mi-a spus că lui îi e dor de mine.

Este adevărat sunt operată, toate femeile au operaţii, să fim serioşi, la nas m-am operat, sânii mi i-am operat de două ori.” a declarat sincer aceasta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top