Connect with us

Revistateo.ro

Star

S-au despărțit, iar acum Mihai Colesnicov iese la ATAC: „Dacă lăsăm capra să…

Loredana Chivu și Mihai Colesnicov păreau un cuplu fericit, dar ea a anunțat recent că povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Acum, el vine cu replica, după ce s-a anunțat despărțirea.

Loredana Chivu a postat pe contul de socializare un mesaj în care spune că nu a fost iubită și apreciată de fostul iubit.

„Știu că vrei să fii drăguță cu mine, dar dacă am postat înseamnă că sunt sigură că nu ne mai împăcăm!

Și nu am postat ca să atrag atenția sau lamentări, am postat pentru că așa e corect să se știe că nu mai avem niciun fel de relație ca să evităm alte neplăceri!

Te pup și îți mulțumesc. În viață nu contează doar să ne stea bine împreună.

Cel mai mult contează să ai un om bun lângă tine care să te iubească și să te aprecieze! Eu n-am avut parte de așa ceva. Fericirea mea cu el a fost cea mai mare minciună!”, a punctat Loredana Chivu.

Replica lui Mihai nu s-a lăsat așteptată.

El a postat pe o rețea de socializare o fotografie pe care scrie mesajul:

Lupul va fi mereu personajul negativ dacă lăsăm capra să spună povestea

Prietenii lui virtuali s-au amuzat pe seama imaginii și au postat și comentarii: Asta e maxima pentru ea. Halucinant. Capra distruge povestea” sau „Lasă sefule, tu sa fii sănătos ca femei mai sunt.

Relația dintre Loredana și Mihai a fost una tumultoasă. Cei doi s-au mai despărțit și în toamna anului trecut, ulterior împăcându-se.

Loredana Chivu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că a avut o tentativă de sinucidere, după ce a înghițit două folii de somnifere.

„Am venit acasa pe la 10-11 noaptea. Am intrat la ea in camera. Am vazut niste folii in pat si am ctrezut ca s-a sinucis. Minute bune am incercat sa o trezesc. Eram speriat, nu stiam ce sa fac.

Am sunat la Ambulanta, a venit si am mers la spital. I-au pus aparatele alea au vazut ca e grav si au hotarat sa mergem la spital”,spunea Răzvan Chivu, fratele acesteia.

Citește și: Rocsana Marcu și Bogdan Diaconu s-au despărțit. Ce spune fosta prezentatoare tv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top