Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Paza bună poate trece primejdia rea

Mereu m-am întrebat cum de pe noi, românii, ne iau atât de multe lucruri prin surprindere. Iarna, vara, vântul, dar și mai abitir m-am minunat văzând la televizor, de câteva ori pe an, oameni șocați de intemperiile care s-au abătut peste casele și proprietățile lor. Am plâns.

Nu e ușor să vezi oameni disperați. Din cauza inundațiilor, de pildă. Sau a alunecărilor de teren. Ferească Dumnezeu de cutremur, că mi se face pielea de găină. Te pui în locul lor, te indentifici, suferi cu ei, mai ales că ți se poate întâmpla oricând! Ferească-ne bunul Dumnezeu…

Așa am gândit mereu și continuu să o fac, doar că mi-a trecut prin cap un gând năstrușnic: dacă tot nu putem opri dezastrele, ca nu putem, nu mai bine încercăm să ne protejăm cu un pic de înțelepciune? Cu zece sau douăzeci de euro pe an? Adică atât de puțin, în bani! Atât de mult, calculând în liniștea noastră interioară! Serios, m-am gândit. Și am decis să fac exact așa: să opresc măcar grijile, dacă nu pot opri vremea, nu pot îmblânzi natura.

Acesta este motivul pentru care am contactat PAID. Pentru seri și dimineți tihnite, măcar în casă, că afară… deja ne scapă.

V-am spus asta pentru ca m-ați întrebat. Altfel, sunt sigură că ați înțeles mai mult decât v-am povestit eu aici, în câteva vorbe! Că doar sunteți înțelepți!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top