Connect with us

Revistateo.ro

TEO live

Patrizia Paglieri, Teo Live: ”Inainte de toate, este pasiunea”

Patrizia Paglieri este invitata de astazi a lui Teo Trandafir, la „Teo Live”.

Plina de voie buna, aceasta a vorbit despre cum a venit in Romania, cum si-a deschis restaurantul, dar si despre fiul sau.

”Toata lumea ma intreaba de bucatarie. Inainte erau si alte intrebari. Despre cum am venit in Romania, ce face o femeie singura. Tatal meu era director de cazinou, iar mama era mereu dupa el cu valiza. Mama imi povesteste despre ce se intampla. E foarte calda tara, e un paradis de vacanta.

Am avut o perioada in care am locuit in San Remo. Acolo era clipa perfecta. Ne-am vazut la San Remo la restaurant. Era un pic diferit. Nu semanam ca acuma. Pe masura ce trec anii, femeile devin din ce in ce mai pretentioase. Ne bucuram sa avem un dormitor numai pentru noi. Sunt avantaje si dezavantaje. Cel mai mare noroc al unei femei este sa aiba un copil, al doile anoroc este sa aiba independenta.Francesco acesta a avut o copilarie foarte fericita. Eram divortata si dupa aia am venit in Romania”.

Poate ii gatesc Maiei. Mie imi place mancarea picanta. Gatesc tot ce este rece si usor de facut. Cand ajung acasa, sunt obosita si nu am chef. Am invatat de la bunica si de la mama preparate cu care am crescut. Daca pun mereu in meniu ceva nou, pun ceva care sa imi placa mie. Nu pot sa le face. Eu mananc totul in afara de melci si nu sunt fana de miel. In rest, un chef trebuie sa redea acel gust prin traditie si prin pasiune”, a spus Patrizia la ”Teo Live”.

”Inainte de toate este pasiunea. Vara mai stai jumatate de ora peste. Iti place si este placut. Ma ajuta si nu ma ajuta ca sunt atat de sincera. De multe ori ma intorc șa vorbele bunicii, ca tacerea este de aur. Daca nu dai mancare la clienti, nu este bine deloc. Daca vii la un concurs culinar in care poti castiga 50000 de euro, trebuie sa stii sa gatesti. Erau cativa talentati, insa unii nu aveau ce cauta acoolo. Daca vii la televiziune si nu stii sa faci nimic, mai bine nu vii. Este un concurs de amatori. La fel si concursurile de voce, la orice trebuie sa te prezinti daca ai un talent. Daca nu, mai bine stai acasa, Poate ca au o familie care ii iubeste. De fapt, concurentii care ajung printre ultimii sunt inchisi intr-o casa, departe de familie. Singura chestie care m-a ajutat din punct de vedere sufleteste a fost ca oamenii te opresc pe strada. Nu prea mai ai viata, inainte ieseam nemachiata, acum ma gandesc de doua ori. Pozitiv este mai mult decat negativ. Eu sunt o persoana individualista de genul meu si mi-a placut sportul cand eram mica. Fiului mei ii plac sporturile de echipa, eu am facut ski. La fel, daca as fi putut fi in bucatarie simpla mi-ar fi placut, insa am o echipa. De opt ani, stau zi de zi cu niste baieti care ma ajuta. Am pus o bucata de lemn in fata restaurantului. Eram afara in iarba si au trecut doua persoane. Unul dintre ei era Sorin Enache. Ei doi au fost primii carora le-am gatit. Ei au venit cu gasca. Eu nu aveam meniu. Era o casuta mica. Stau mai mult mama cu Francesca acolo, dar ma duc si eu”, a mai spus Patrizia.

Aceasta a devenit cunoscuta in Romania datorita restaurantului sau, dar si datorita emisiunii „Masterchef”, unde a fost comparata cu Liza Minelli.

Desi viata ei ar putea inspira si un film de Hollywood, Patrizia nu este adepata evenimentelor mondene. Bruneta s-a nascut in Bahamas, intr-o familie de italieni, iar in anul 1992 s-a mutat in Romania alaturi de mama si de tatal ei, dar si de fiul de doar cativa ani.

Proaspat divortata, Paglieri a reusit dupa cativa ani sa deschida un mic restaurant italienesc in sufrageria casei din Buftea, pe care au cumparat-o parintii sai, iar de la acel moment, vedete importante i-au trecut pragul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top