Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta pasta de dinti homemade pentru tratarea gingivitei este foarte eficienta si amelioreaza aproape instant durerile si sangerarile!

Stiri

Pasta de dinti homemade pentru tratarea gingivitei

Gingivita este o problema des intalnita, insa cu aceasta pasta de dinti homemade vei reusi sa scapi de simptomele neplacute ale acesteia. Gingivita reprezinta inflamatia gingiilor si reprezinta principala cauza a caderii dintilor. Gingiile afectate de gingivita au o culoare rosiatica si sunt deseori dureroase, inflamate si sensibile. Ei pot chiar sa sangereze atunci cand te speli pe dinti.

Daca te confrunti cu aceste simptome este indicat sa faci cat mai repede o vizita la medic. Cu cat lasi boala sa inainteze, cu atat exista mai multe sanse sa iti pierzii dintii care sunt foarte afectati. Exista si metode naturiste foarte eficiente care te vor ajuta sa ameliorezi simptomele gingivitei si sa te simti mult mai bine.

Pasta de dinti homemade se numara printre acestea. Ingredientele din care este preparata contribuie la pastrarea sanatatii gingiilor si protejeaza dintii. Nu contine substante chimice care dauneaza smaltului pe termen lung si nu este deloc toxica. In plus, se prepara extrem de usor si rapid. Iata de ce ai nevoie si cum trebuie sa procedezi pentru a prepara pasta de dinti homemade!

CITESTE SI: CUM SA ITI ALBESTI DINTII FOLOSIND ULEI DE TRAGERE

CITESTE SI: DE CE AI LIMBA ALBICIOASA SI CUM SCAPI DE ACEASTA PROBLEMA

Ingrediente:
– 3 linguri de ulei de cocos extravirgin
– 3 lingurite de bicarbonat de sodiu
– o lingura de xylitol pentru gustul dulce
– o lingura de pudra de neem (se poate gasi la magazinele de tip plafar)
– 15 picaturi de ulei esential de menta

Mod de preparare: Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci bine toate ingredientele mentionate mai sus. Uleiul de cocos trebuie lasat la temperatura camerei timp de cateva minute pentru a se topi. Trebuie sa obtii o pasta omogena si densa. Daca este necesar, mai adauga bicarbonat de sodiu pentru a o ingrosa. Pune pasta de dinti intr-un recipient curat si dezinfectat. O poti utiliza cateva saptamani bune!

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top