Connect with us

Revistateo.ro

Paris Hilton este devastată

Inedit

Paris Hilton este devastată! Cel mai bun prieten a murit.

Pars Hilton este una dintre puţinele vedete care nu s-a lăsat afectată de zvonurile răspândite de tabloidele străine. Totuşi, se pare că diva este în mare suferinţă, după ce câinele ei, Tinkerbell, a murit de bătrâneţe, la 14 ani.

„Inima îmi este atât de frântă, sunt devastată. După 14 ani minunaţi alături de scumpul meu câine, Tinkerbell a murit la 14 ani”, scria într-un mesaj emoţionant Paris hilton, pe contul ei de Instagram.

CITEŞTE ŞI: Bobbi Kristina s-a trezit din comă. Verdictul medicilor

Vedeta de 34 de ani a continuat: „Mă simt ca şi cum am pierdut un membru al familiei. Era un suflet atât de special şi incredibil. Am trecut pri atâtea împreună. Nu-mi vine să cred că nu mai este. Îi voi duce lipsa şi mă voi gândi la ea pentru tot restul vieţii.”

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

Se pare că doar cine a avut un companion canin o poate înţelege pe Paris Hilton, care a încheiat postarea emoţionantă astfel: „Te iubesc, Tinky, eşti o legendă pentru mine şi nu vei fi uitată. #RIP Tinkerbell”

De-a lungul timpului, Paris Hilton a fost văzută de nenuărate ori alături de căţeluşa ei, semn că diva chiar ţinea la companionul necuvântător. Mai mult decât atât, aceasta a avut grjiă ca Tinkerbell să apară şi într-un videoclip de-al vedetei, pe vremea când aceasta încerca să cocheteze cu idustria muzicală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top