Connect with us

Revistateo.ro

Papa Francisc si-a prezis moartea. Cati ani mai are de trait suveranul pontif

Inedit

Papa Francisc si-a prezis moartea. Cati ani mai are de trait suveranul pontif

Papa Francisc a declarat la inceputul saptamanii ca nu mai are mult de trait, iar aceasta marturisire a fost facuta chiar in public. Capul Bisericii Catolice crede ca mai are de tras in viata „2-3 ani”.

Papa Francisc (77) a organizat o conferinta de presa in avionul cu care a venit din vizita oficiala efectuata in Coreea de Sud, unde s-a adresat jurnalistilor si celor prezenti in avion ca moartea ii bate la usa: „O vad ca pe o generozitate a poporului lui Dumnezeu. In interior, incerc sa ma gandesc la pacatele mele, la greselile mele, pentru a nu deveni mandru. Pentru ca stiu, acest lucru va dura putin. Doi sau trei ani. Si apoi, in Casa Tatalui!”

Papa Francisc a mentionat ca ia in calcul si varianta unei demisii in cazul in care simte ca nu mai poate sta in fruntea Bisericii Catolice pentru ca il lasa puterile, asa cum a facut, de altfel, si predecesorul sau, Papa Benedict al XVI-lea.

Papa a declarat ca in vacantele pe care le ia tot mai des ii place sa asculte muzica si sa citeasca lucruri frumoase. Francisc a glumit facand referire la ”nevrozele” sale, declarand ca sta prost cu nervii, unul dintre motive fiind acela ca este „prea casnic”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top