Connect with us

Revistateo.ro

Papa Francisc, extrem de îngrijorat de soarta lumii

Inedit

Papa Francisc, extrem de îngrijorat de soarta lumii

Papa Francisc nu vede cu ochii buni evoluția socială a planetei. Suveranul pontif a lansat un semnal de alarmă pentru marile puteri ale lumii, fiind extrem de îngrijorat de felul în care evoluează relațiile statelor cu Coreea de Nord.

Papa Francisc, apel la umanitate

După profeția șocantă făcută de Florii (VEZI AICI DESPRE CE E VORBA), Papa a ieșit din nou în public și a vorbit despre soarta omenirii. Este pentru prima oară când Papa ia poziție într-o chestiune eminamente politică, dar care are șanse mari să devină una militară. Criza dintre SUA și Coreea de Nord riscă să arunce lumea în aer la propriu, se teme Papa. Un eventual război între cele două state ar distruge „o bună parte din omenire”, notează BBC.

„Sunt atâția mediatori care își oferă sprijinul, cum ar fi Norvegia, de exemplu”, a spus Papa Francisc la vizita pe care a efectuat-o recent în Egipt. Papa a ținut să accentueze că situația este „prea fierbinte”, iar conducătorii sunt nevoiți să fie extrem de atenți, să aleagă calea negocierilor, a soluției diplomatice.

CITESTE SI: Papa Francisc si-a cerut iertare de la Dumnezeu pentru „rusinea” sangelui varsat de umanitate

CITESTE SI: Anunt trist facut de Papa Francisc: „Inacceptabil”

Temerile privind o nouă conflagrație mondială s-au reaprins după ce statul coreean a testat o nouă rachetă balistică.

Papa Francisc și-a făcut un obicei din a lansa mesaje pacifiste și de a lua poziții ferme privind evoluțiile politico-sociale ale planetei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top