Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

(P) Castiga invitatii la Marea Mahmureala 2

Castiga invitatii la Marea Mahmureala 2

Acum cateva zile va vorbeam despre „Marea mahmureala 2Marea Mahmureala 2, care din 3 iunie intra in cinematografe.

Astazi lansam cu un concurs care va oferta posibilitatea de a castiga premii speciale!

Marea Mahmureală 2 este continuarea marelui succes din 2009, Marea Mahmureală, care a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria “Comedie sau Musical”.

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) şi Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailandă, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să rişte din nou şi optează pentru o variantă sigură şi liniştită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuşi, lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum au fost plănuite. Şi dacă ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, ce se întâmplă în Bangkok depăşeşte orice imaginaţie.

Phil tine neaparat sa faca o petrecere a burlacilor pentru Stu, asa ca ia un bax de bere si se intalnesc toti pe plaja in Tailanda. Alaturi de ei este si fratele mai mic al viitoarei sotii a lui Stu. Dimineata se trezesc in Bangkok si observa ca tragedia s-a repetat, doar ca acum lipseste viitorul cumnat a lui Stu. Cu fiecare minut ce trece tot mai multe lucruri amuzante se intampla cu cei trei.

2 Comments

2 Comments

  1. dtm

    2011-05-27T00:21:40+03:00 at 2011-05-27T00:21:40+03:00

    Sa sti ca toata lumea care te-a cunoscut si cei care nu te-au cunoscut s-au rugat pentru tine la singura sursa de comunicare cu tine ,PRIN BUNUL DUMNEZEU .
    Oricum noi nu asteptam din partea ta nimic in schimb , cu siguranta ne vei multumi tot asa … si vei reveni acolo unde -ti este locul , nu -l ia nimeni pentru ca nu s-a nascut nimeni ca tine , desi au vrut unii sa te copieze si asteapta cu infrigurare sa nu revi printre oameni , sa le strici poanta .
    Nu crede ce va spune unii ca s-au gindit la tine,iarta-i si drumul tau se va lumina , nu am vrut sa-ti scriu atunci cind ti-a fost mai greu era inutil sa te obosesc asa cum au vrut unii , c-au fost pe la tine si dupa aceea au aparut la tv (artist de muzica populara a aparut la acces direct-ANTENA1), ridicol …. nu judec dar nu te lauda pe la TV numai de dragul sa apari neaparat ,altii nu sa-au laudat si au fost discreti ,adevarati prieteni … . SA-MI IAU SI EU LA REVEDERE SI SANATATE MULTA …AM EXAGERAT … SA MA IERTI . MARIUS – SIBIU DTM

  2. didi

    2011-06-01T16:25:24+03:00 at 2011-06-01T16:25:24+03:00

    La multi ani! doamna Teo. Va iubim si va asteptam cat mai repede pe sticla.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top