Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt obiceiurile alimentare ale fiecarei zodii? In timp ce unele prefera mancarea traditionala, altora le place sa experimenteze in bucatarie.

Astro-FUN

Obiceiurile alimentare ale fiecarei zodii

Oamenii ai preferinte diferite in ceea ce priveste mancarea. In timp ce unii prefera mancarurile traditionale, altii aleg sa incerce si ceva nou. Totul depinde de semnul zodiacal al fiecarei persoane. Sa vedem care sunt obiceiurile alimentare ale fiecarei zodii.

Zodiile si alimentatia

Berbec. Berbecii prefera mancarea picanta. Pentru ca sunt mereu in miscare, mesele lor sunt scurte. De asemenea, prefera alimentele bogate in calorii, pentru a nu irosi timpul mancand. Le place sa faca experimente in bucatarie. De asemenea, apetitul lor este mereu crescut. Au o alimentatie bogata in proteine. Multe probleme de sanatate cu care se confrunta Berbecii au legatura cu alimentatia lor. Asa ca, atunci cand sunt bolnavi, trebui sa fie atenti la ceea ce mananca.

Taur. Taurii iubesc mancarea si adora sa manance. Pentru ei, dietele sunt o adevarata tortura. Gatitul, pe de alta parte, este o adevarata placere. Le este aproape imposibil sa renunte la paste, dulciuri sau panie. De asemenea, nu vor sa fie intrerupti cand sunt la masa. Le place sa se bucure de mancare in liniste. Mancand, gasesc o rezolvare a problemelor. Este bine sa fie atenti, deoarece astfel ar putea incepe sa aiba probleme cu kilogramele in plus.

Gemeni. Gemenii rareori au probleme cu greutatea. Pentru ei este mai importanta conversatia din timpul mesei decat alimentele consumate. Desi mancatul nu este o activitate pe care o asteapta cu interes, le place sa gateasca. Si nimeni nu ar putea refuza un fel de mancare pregatit de Gemeni. Au curaj sa experimenteze in bucatarie. Este bine sa aiba o dieta variata, dar si un plan alimentar pe care sa il respecte. Daca sar peste o masa sau doua, nu este o tragedie, dar ar fi ideal ca lucrul acesta sa nu se intample prea des.

Rac. Racii sunt bucatari innascuti. Le place mancarea gatita in casa dupa retetele bunicii. Nu tin cont de bani cand cumpara alimente. Important este sa fie bune, atat calitativ, cat si in privinta gustului. Au tendinta de a mananca pana cand simt ca nu mai pot respira. Nu prea tin cont de sanatate si mananca mai mult decat ar trebui, in special cand sunt speriati sau agitati. Sunt o companie placuta la masa.

Leu. Leilor le place mancarea scumpa, facuta din cele mai bune ingrediente. Prefera sa mearga la un restaurant de lux. Vor sa aiba companie la masa si cel mai mult le place cand, de sarbatori, intreaga familie se strange in jurul mesei. Gatitul nu se afla pe lista preferintelor lor. Leii nu au probleme cu stomacul, insa inima lor poate avea de suferit daca nu consuma sufieciente vitamine.

Fecioara. Fecioarele au un stomac sensibil, asa ca trebuie sa fie atente la obiceiurile lor alimentare. Fac minuni in bucatarie. Mancarea pregatita de Fecioare nu este numai gustoasa, dar arata si bine. Nu le place sa arunce mancarea, asa ca reusesc, cumva, sa gateasca ceva din nimic. O misiune imposibila pentru unii, insa nu si pentru acest semn zodiacal.

Zodiile si alimentatia. Balantele iubesc mancarea

Balanta. Balantele iubesc mancarea. Fiecare masa este un festin pentru acest semn zodiacal. Chiar daca nu mananca mult, prefera portii mici din fiecare fel: salata, aperitiv, fel principal etc. Atmosfera trebuie sa fie pe placul lor cand mananca, pentru a se bucura de gustul alimentelor. Dulciurile sunt preferatele lor.

Scorpion. Scorpionii prefera mancarea bogata in calorii si li se face foame des. Chiar si noaptea. Un figider gol sau lipsa condimentelor i-ar putea infuria. Le place mancarea picanta si, chiar daca gatitul nu este tocmai o placere, rezultatul este unul excelent. Asta pentru ca stiu cum sa combine alimentele. In momentul in care simt ca au intrecut masura, isi impun restrictii alimentare.

Sagetator. Sagetatorii sunt curioasi, le place sa experimenteze si vor sa incerce orice in viata. Le place mancarea exotica, picanta. Dieta lor poate trece de la o extrema la alta. Exista momente in care manaca prea mult si zile in care abia se ating de mancare, pentru ca sunt prea ocupati sa se bucure de viata. Pentru ca au tendinta de a manca mai mult decat este necesar, Sagetatorii pot avea diverse probleme de sanatate.

Capricorn. Desi muncesc mult, Capricornii mereu gasesc timp pentru a se bucura de mancare. Pentru ei, calitatea este mult mai importanta decat cantitatea cand vine corba despre mancare. Au un ritual: de cate ori au ocazia, mananca impreuna cu familia. Le place mancarea gatita in casa si urasc cand simt ca cineva incearca sa ii faca sa manance mai mult decat este cazul.

Varsator. varsatorii isi pot imparti fara probleme mancarea cu altii. Opteaza pentru alimentele sarace in calorii si, de regula, sunt vegetarieni. Le place gustul fructelor si al legumelor. Nu gatesc des, iar cand fac asta nu pot respecta reteta. Trebuie sa faca anumite modificari si isi folosesc imaginatia.

Pesti. Pestii se bucura de fiecare masa. Vad in mancare un mod prin care iti poti arata iubirea fata de cineva. Apreciaza o companie placuta la cina si este perfect daca mananca la lumina lumanarilor, intr-o atmosfera romantica. Nu trebuie sa uite sa bea suficienta apa in fiecare zi.

CITESTE SI: Zodia care se hraneste cu suferinta celorlalti

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top