Connect with us

Revistateo.ro

Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Cel putin, asa se intelege in urma unui mesaj pe care sotul vedetei l-a postat pe o retea de socializare.

Stiri

Oana Roman si Marius Elisei divorteaza: „Drumurile noastre sunt diferite”

Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Cel putin, asa se intelege in urma unui mesaj pe care sotul vedetei l-a postat pe o retea de socializare.

La aproape trei ani de la casatorie, Marius a scris un mesaj sec pe pagina sa de Facebook. Din cuvintele sale, se intelege faptul ca nu merg lucrurile prea bine in relatia cu Oana.

„Intr-un final… asteptarea a luat sfarsit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasa va doresc”, a scris Marius Elisei pe o retea de socializare.

Contactat de catre un post de televiziune, Marius a adancit si mai mult misterul:

„Este prea devreme sa dezvolt acest subiect. Nu vreau sa comentez. Sper ca ma intelegeti. Este prea devreme…”, a spus Marius.

In 2016, Oana a pierdut o sarcina si se temea sa nu fie parasita

La finalul anului 2016, Oana a dezvaluit ca a pierdut o sarcina si ca ii este teama ca Marius sa nu o paraseasca.

„E o drama faptul ca am aflat asta. Ceea ce mi s-a intamplat dupa ce am nascut este ireversibil. M-a schimbat pe viata. Eu nu mai am ce sa mai fac, nu mai am cum sa ma mai repar. Nu a platit nimeni pentru ceea ce am facut eu. Dupa aceasta intrerupere, doctorii mi-au spus sa nu mai incerc. Mi-au spus ca trebuie sa inteleg ca trebuie sa am grija de acest copil pe care il am. As fi vrut sa ii pot oferi mai mult. Marius e mai tanar ca mine, el isi doreşte inca un copil. Nu stiu ce va fi. Eu sper sa nu ma paraseasca. Inainte sa iau decizia, am discutat cu el foarte serios. Eu am tot sperat ca se va putea, dar din pacate nu se poate. Acum am realizat cu adevărat prin ce nenorocire am trecut”, a declarat Oana Roman.

Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman si Marius Elisei si-au reinnoit juramintele la Biserica Sfantul Anton din Capitala. La slujba religioasa le-au fost alaturi nasii, dar si cativa prieteni si Mioara Roman.

Articole pe aceeasi tema:

Oana Roman a primit un cadou inedit de ziua sa onomastica

Oana Roman are o singura dorinta pentru 2017: ”Sa o tina in viata cat mai poate, ca nu e deloc bine”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top