Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O stewardesă a fost cerută în căsătorie în avion. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a spus „da”

Atunci când a acceptat cererea în căsătorie a iubitului său, nu știa că i se va schimba viața pentru totdeauna. O tânără stewardesă a avut parte de surpriza vieții sale, chiar în avionul unde lucrează.

Femeia din China se întâlnea de șapte ani cu iubitul său și abia aștepta să formeze o familie cu acesta. În timpul unei curse din Xi An către Yinchuan, în avion a descoperit că se află și iubitul său. Într-un filmuleț care a apărut pe internet și a devenit în scurt timp viral, tânărul este surprins în timp ce se așază într-un genunchi și o cere de soție pe iubita sa.

Emoționată de acest moment, stewardesa, profund impresionată de acest gest, este filmată în timp ce acceptă cererea în căsătorie, iar cei din avion sunt foarte fericiță că sunt martori la un moment atât de fericit și de frumos.

Cel care a filmat momentul a dezvăluit că toată lumea de la bord a fost emoționată de acest moment special, care a avut loc la aproximativ o jumătate de oră după decolare. Mai mulți pasageri au filmat, la rândul lor, această cerere în căsătorie.

Însă fericirea nu a durat prea mult timp, deoarece superiorii stewardesei nu au fost la fel de impresionați. Aceștia au concediat-o imediat, considerând gestul acesteia de-a dreptul iresponsabil. Pentru apărarea tinerei, aceasta nu a știut nimic despre această surpriză.

Compania a declarat că această cerere în căsătorie a cauzat o distragere a pasagerilor și a pilotului și că a fost un act de-a dreptul iresponsabil care s-ar fi putut termina cu o tragedie.

Ce au spus șefii stewardesei

Însă cei care au auzit de această poveste au fost dezamăgiți de atitudinea superiorilor tinerei stewardese. Mulți au spus că acea companie are reguli mult prea stricte.


„Dacă bărbatul voia să o ceară de soție ca în filme, ar fi trebuit să fie suficient de bogat ca să aibă avionul lui, așa încât iubita să nu își piardă slujba”, au declarat cei care au fost de părere că ar fi trebuit să aștepte aterizarea avionului până să existe cererea în căsătorie.

Vezi pe feedytv.com cererea specială care i-a adus tinerei concedierea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top