Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

O planta aflata PE TOATE CAMPURILE vindeca CEA MAI CIUDATA BOALA A URECHILOR!

Igiena urechilor este extrem de importanta deoarece aceste organe sunt expuse zi de zi la praf si o serie de substante ce le pot dauna. Exista numeroase boli ale urechilor, insa cea mai ciudata dintre ele este boala Meniere.

Boala Meniere se manifesta prin tiuitul urechilor, diferite grade de pierdere a auzului si chiar pierderea dezechilibrului corporal (senzatie de ameteala, de vertij).

Persoanele care sufera de aceasta boala simt o presiune asupra urechii interne. Boala poate afecta una sau ambele urechi.

Nu se stie cu exactitate care este cauza producerii acestei afectiuni, insa cercetatorii au cateva ipoteze. In afara de igiena precara, se pare ca boala ar putea fi produsa de umflarea excesiva a camarutelor cu fluid din urechea interna. Din punct de vedere stiintific, acest fenomen poarta numele de hidrops endolimfatic.

Atunci cand camarutele cu fluid se umfla in mod accelerat, crizele de vertij pot dura de la 10 minute la cateva ore, avertizeaza specialistii. Un astfel de atac se lasa cu senzatie de ameteala, transpiratie abundenta si pierderea echilibrului.

CITESTE SI: Egiptenii o numeau PLANTA IMORTALITATII. Proprietatile uluitoare ale acestui suc

CITESTE SI: Ucigasul pentru cancer e cea mai banala planta! Noi descoperiri in lumea medicinei!

Boala Meniere afecteaza in mod deosebit persoanele adulte (cu varsta cuprinsa intre 30 si 60 de ani. Crizele pot aparea ocazional si pot duce la surzenie totala.

O planta aflata pe toate campurile le vine in ajutor bolnavilor ale caror urechi scot zgomote insuportabile, pana la convulsii. Este vorba despre floarea soarelui, ale caror petale fac minuni, sustin expertii in medicina naturista.

Ceaiul din plante de floarea-soarelui se face din 120 de grame de petale de floarea soarelui (trebuie sa fie uscate), doua linguri de zahar si apa.

Petalele se pun tocate intr-o oala cu patru cani de apa si se dau in clocot, apoi se lasa la foc mic timp de 15 minute. Decoctul se filtreaza intr-un vas separat apoi peste petalele din oala se pun inca doua cani de apa, pentru o noua portie.

Ceaiul se recomanda a fi consumat dupa amiaza, in general dupa ora 16. Alte metode prin care pot fi calmate durerile cauzate de boala Meniere in afara de planta din care se face ulei.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste vizita la medicul specialist.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top