Connect with us

Revistateo.ro

O mai tii minte pe Conchita Wurst? Cum arata azi castigatoarea Eurovision 2014

Inedit

O mai tii minte pe Conchita Wurst? Cum arata azi castigatoarea Eurovision 2014

Conchita Wurst este, de departe, cea mai populara castigatoare a competitiei Eurovision. A ajuns la acelasi nivel de celebritate cu trupa ABBA, grup muzical care a rezistat si dupa castigarea Eurovisionului.

Conchita a dus trofeul concursului european de muzica in Austria in anul 2014. Femeia cu barba, asa cum era botezata de presa internationala, este de fapt un barbat. In nenumarate declaratii de presa, Conchita (pe numele real Tom) a marturisit ca joaca rolul unui personaj si ca in viata reala este un baiat ca oricare altul.

Conchita Wurst a iscat multe polemici si dupa terminarea concursului Eurovision. La cateva luni dupa ce a castigat show-ul cu piesa „Rise like a Phoenix”, a lansat o melodie adresata lui Vladimir Putin. Piesa „Heroes” a fost criticata de presa moscovita si extrem de apreciata de tarile occidentale.

Conchita continua sa lanseze hit dupa hit, la 3 ani de la castigarea Eurovisionului. Astazi, vedeta arata insa altfel. Si-a lasat barba si si-a tuns parul, iar look-ul ei se bucura de multe aprecieri pe Facebook si Instagram.

Schimbare de look a la Conchita

CITESTE SI: Peste 80 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2017

Show-ul din acest an se tine in Ucraina

Eurovision 2017 se tine anul acesta la Kiev, capitala Ucrainei. Jamala, castigatoarea de anul trecut a competitiei, a reusit sa cucereasca publicul european cu un mesaj anti-rusesc amintind de persecutia suferita de tatarii din Peninsula Crimeea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top