Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O femeie, la un pas de moarte din cauza blugilor: „Simteam cum se scurge viata din mine”

O femeie in varsta de 52 de ani aproape si-a pierdut viata din cauza unui obicei pe care multe femei il fac, fara a-si da seama de riscul la care se expun.

Jane Rylance, a dezvaluit ca a fost aproape de a-si pierde un picior si chiar viata, dupa ce a purta to pereche de blugi la o petrecere.

Femeia s-a gandit ca blugii pe care i-a cumparat o sa o ajute sa aiba o seara de neuitat, insa nu s-a gandit o clipa ca ar putea chiar sa o ucida.

Pregatita pentru iesirea in oras, Jane, originara din Ormskirk, Marea Britanie, a imbracat blugii si a iesit in oras. In timp ce dansa, femeia a lesinat, iar dupa ce s-a trezit, a plecat acasa.

O femeie, la un pas de moarte din cauza blugilor: „Simteam cum mi se scurge viata din mine”

A doua zi, a observat ca are un picior foarte umflat, asa ca a luat un taxi si a ajuns de urgenta la spital. Medicii i-au pus un diagnostic neasteptat: sindromul Volkmann, cunoscut ca „sindrom de compartiment”. Astfel, muschii si nervii i-au foart afectati din cauza presiunii cauzate de blugii prea stransi pe care i-a purtat.

Citeste si: O chelnerita a primit un bacsis de 3000 de dolari, insa cu trei conditii. Ce a scris clientul misterios

„Am tras blugii pe mine si simteam cum mi se scurge viata din mine. Piciorul meu stang a trebuit sa fie despicat pur si simplu, pentru a inlatura presiunea care-l sugruma. Medicii mi-au spus ca, daca nu se intervenea in mai putin de o ora, piciorul meu ar fi fost amputat. Mai mult, orice intarziere imi punea viata in pericol. A fost infiorator!”, a spus Jane, potrivit The SUN.

Femeia care are un fiu in varsta de 21 de ani a mai spus:

„Mi-a lasat o cicatrice lunga, insa ma simt recunoscatoare sa fiu in viata. Nicio tendinta de moda nu merita cosmarul prin care am trecut. Nu voi mai purta blugi skinny niciodata. Pot ucide si ar trebuie sa vina cu un avertisment de sanatate”, a mai spus femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top