Connect with us

Revistateo.ro

O fantoma este surprinsa de camera de luat vederi - VIDEO

Stil de viata

O fantoma este surprinsa de camera de luat vederi – VIDEO

Fenomenele supranaturale, aparitiile si disparitiile bizare, sunt greu de crezut si asta pentru ca lumea stiintifica are harul de a strivi corola de minuni a lumii, cum spunea marele poet Lucian Blaga.

Cu toate acestea, exista o serie de relatari despre aparitia fantomelor, iar unele filmulete de pe Internet sunt dovada vie ca traim intr-o lume despre care nu stim nici 1% din cat ne putem imagina!

Fantoma de la 4 dimineata deschide usi si arunca veioza pe jos

In videoclipul de mai jos puteti vedea ce se intampla in dormitorul unui cuplu de tineri atunci cand se stinge lumina. In jurul orei 04 si 27 de minute dimineata, la ceva vreme dupa ce iubitii au adormit, ceva ciudat incepea sa se intample.

Barbatul instalase de mult o camera de luat vederi care monitoriza tot ce se intampla noaptea in camera, dupa ce i s-a parut ca aude zgomote stranii. Ca sa dovedeasca faptul ca nu isi imagineaza lucruri, acesta a postat pe Youtube un videoclip de-a dreptul infricosator.

Usa sifonierului este deschis de un spirit nevazut, iar veioza cade, efectiv la pamant, desi nu exista nicio sursa de curent in dormitor, de vreme ce ferestrele sunt inchise.

In plus, langa pat se poate vedea la un moment dat ceva (nu stim cum sa numim, insa multi sustin ca pare capul unui copil) care se ridica si apoi cade iar la pamant, disparand cu totul.
Atentie! Imaginile va poate afecta emotional. Nu va recomandam sa urmariti aceste imagini, mai ales seara, daca aveti probleme cardiace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top