Connect with us

Revistateo.ro

Nunta ei a fost intrerupta cand a ajuns la altar. Toti au fost emotionati cand au vazut cine s-a opus

Inedit

Nunta ei a fost intrerupta cand a ajuns la altar. Toti au fost emotionati cand au vazut cine s-a opus

S-au cunoscut intr-o zi de vara, in urma cu 4 ani. De atunci au avut o relatie ca in filme. Povestea lor de iubire ii inspira pe toti cei din jur. Erau cuplul perfect, insa Margareta avea o durere. Pregatindu-se de nunta, cu cat se apropia mai mult ziua magica, sufletul ei era cuprins de amaraciune.

Domnisoarele de onoare erau deja confirmate, nasii de cununie nu au renuntat la rolul lor, insa cineva lipsea. Tatal Margaretei murise in urma cu 2 ani, iar viitoarea tanara mireasa era trista pentru ca nu avea cine sa o conduca la altar.

Sosise si cea mai asteptata zi din viata ei, intr-un final. Trebuia sa mearga singura spre altar, acolo unde o astepta sotul. Cand preotul a inceput sa oficieze ceremonia, cineva din biserica a intrerupt momentul spunand ca se opune casatoriei.

Cel care a vociferat era fratele miresei, care a vrut sa faca o gluma. Acesta s-a apropiat de sora sa si i-a sters lacrimile. Stia ca e suparata pentru ca tatal lor nu putea fi la cununia religioasa si a gandit sa faca o repetitie cu intrarea miresei in biserica, la bratul sau.

‘Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut pe fratele meu acolo. Stiam ca e plecat in Germania si ca va intarzia, dar a vrut sa imi faca surpriza asta. Fratele meu imi este alaturi in fiecare moment si pot spune ca este ca un tata pentru mine. Sunt fericita sa am aceasta familie. Sigur a fost mana lui tata, de acolo, de sus”, povesteste incantata Margareta.

„Sora mea avea nevoie de un sprijin in acel moment si am mintit-o ca voi intarzia la nunta, ca voi putea veni doar la petrecere. Bineinteles ca si sotul ei stia asta si se putea abtine cu greu sa ii dea vestea. La un moment dat, l-am observat ca s-a panicat putin crezand ca nu voi mai ajunge”, povesteste sotul Margaretei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top