Connect with us

Revistateo.ro

Numerologia anului 2017 - vibratiile, energiile si posibilele evenimente

Astro-FUN

Numerologia anului 2017 – vibratiile, energiile si posibilele evenimente

Ce putem afla din numerologia anului 2017? Cum va fi anul in care tocmai am intrat? Numerologii din intreaga lume au descifrat tainele cifrei 1, cea care marcheaza al 2017-lea an dupa Hristos.

In numerologie, fiecare cifra este incarcata cu vibratii si energii care intr-un anumit context se pot elibera. Aceste energii sunt predispuse a fi declansate in functie de alinierea astrelor, dar si de datele, numerele, care guverneaza lumea la un moment dat.

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

Anul 2017, anul numarul 1

Cifra de destin a anului 2017 este 1. Aceasta cifra se obtine prin adunarea cifrelor care compun anul pana la obtinerea unei singure cifre. 2+1+0+7= 10, iar 1+0 este 1.

Puterea numarului 1

1 simbolizeaza principiul, creativitatea, ambitia, independenta, autoritatea. Anii marcati de cifra destinului 1 sunt ani in care, de obicei, se schimba totul. Anul 2017, la fel ca alti ani marcati de cifra de destin 1, este predispus la schimbari de paradigme sociale, la rasturnari de principii, la instalarea autoritatii, a moralei, la nivel global.

Din punct de vedere cabalistic, 1 inseamna creatia si este simbolul lui Dumnezeu. Astrologic vorbind, aceasta cifra este relationata cu semnul zodiacal Leu si Soarele, astru care guverneaza acest nativ.

Persoanele care au cifra 1, carismatice, dar periculoase

Persoanele care au cifra de destin 1 in viata (se calculeaza adunand toate cifrele care compun data nasterii, la fel ca in exemplul prezentat mai sus) au sansa ca in 2017 sa se relanseze. Cel care are cifra 1 in destinul sau este un lider innascut. Acest nativ insista in a-si apara drepturile cu orice pret si actioneaza cu multa determinare si volubilitate in acelasi timp.

Este egoist, un creator exceptional (in special de conflicte care sa il avantajeze), dar responsabil in aceeasi masura atunci cand este delegat sa apere niste interese. Stie cum sa ii apere si sa ii protejeze pe cei din jur, iar aroganta si vanitatea sunt doar niste arme pe care le afiseaza pentru a se imuniza de raul din jur.

Numerologii sustin ca in anul 2017, cel mai bine se vor exprima persoanele care au cifra destinului 1. Acestea au sansa sa isi schimbe viata. Exceptie fac nativii zodiei Leu, care, prin excelenta, au cifra protectoare 1 si Soarele in harta lor natala.

Numerologia anului 2017 – evenimente posibile in anul 1

Dincolo de caracteristicile personale ale cifrei 1, numerologii, avand la baza informatiile pe care le ofera aceasta cifra, au deslusit cum ar putea decurge anul 2017. Conotatiile negative ale acestei cifre sunt multiple, iar pericolele pot aparea in orice moment.

Cu alte cuvinte, in 2017 pot avea loc evenimente surprinzatoare la scara globala, rasturnari de situatie incredibile, decizii ale guvernantilor care pot afecta tari si continente intregi. 1 este caracterizat de agresivitatea, ambitie si individualism excesiv.

CITESTE SI: Horoscop 2017

Numerologii se tem ca in anul 2017 lumea ar putea asista la un regres al democratiei si la o pierdere de libertati fundamentale. Evenimentele din 2016 s-ar putea repeta si in acest an, fapt pentru care este recomandata actionarea cu prudenta, cu intelepciune.

Fara doar si poate, vom avea parte de un an complex, un an in care schimbarile se vor produce in mod inevitabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top