Connect with us

Revistateo.ro

Catalog Black Friday Fashion Dasy 2017 - Reduceri de 90% la produse

Black Friday

FashionDays a dat drumul la reducerile de Black Friday 2017! Oferta completă! Haine de firmă reduse cu 80%

Fasion Days, unul din cele mai mari magazine de haine și accesorii a început deja campania de Black Friday 2017 în aplicatia mobila disponibila pe IOS și Android.

Produsele au reduceri de până la 80 la sută la branduri celebre.

Catalog Black Friday Fashion Dasy 2017. EXCLUSIV: În câteva momente nu doar clienții care au aplicatia instalată pot beneficia de reduceri, CLICK AICI pentru a vedea oferta magazinului Fashion Days de Black Friday 2017.

Oferta Fashion Days Black Friday 2017 din catalog

VEZI AICI Catalog Black Friday Fashion Dasy 2017 – CLICK AICI

VEZI AICI Catalog Black Friday Fashion Dasy 2017 – CLICK AICI

Despre Fasion DAYS

VEZI AICI Catalog Black Friday Fashion Dasy 2017 – CLICK AICI

Destinatia #1 de fashion online din Europa Centrala si de Est

Fashion Days, cel mai mare magazin online de moda, iti pune la dispozitie sute de mii de produse si ultimele colectii ale brandurilor de top. Alege articolele preferate din selectia noastra de imbracaminte online, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii. In plus, ai livrare rapida si retur gratuit pentru ca tu sa te bucuri de experiente captivante de shopping, in fiecare zi!
Poarta increderea si depaseste provocarile zilnice cu tinute inspirate

Simti ca poti sa faci orice atunci cand porti increderea. Fie ca este vorba despre un succes profesional, o emotie puternica, o persoana speciala, o rochie in care atragi toate privirile sau o camasa in care nu mai ai nevoie de introducere, reflecta increderea in tot ceea ce faci.Fashion Days este despre plusul de incredere pe care ti-l ofera hainele cumparate online: acea pereche de blugi sau acel model de pantofi care se potriveste perfect cu personalitatea ta. Alege-ti piesele definitorii si bucura-te de oferte speciale in fiecare zi.
O varietate de branduri si produse

United Colors of Benetton, GUESS, Esprit, Love Moschino, Zee Lane, Next, Mango, Calvin Klein, Nike, New Balance sau Adidas sunt doar cateva dintre brandurile de top unde regasesti o multime de haine online, dar si incaltaminte si accesorii. Contureaza-ti stilul personal, mizand pe imbracaminte online cool: de la jachete in care cuceresti orasul, pantaloni in care te simti in largul tau sau tricouri in care nu-ti pasa de reguli pana la rochii in care esti sufletul petrecerii. Tu alegi hainele tale online care te reprezinta, iar noi livram direct la tine acasa, in doar cateva zile. Atat de simplu.
Pantofii: niciodata prea multi in garderoba

Pantofii reprezinta scuza perfecta pentru innoirea garderobei, insa gasirea modelului perfect poate fi o adevarata provocare. Pe fashiondays.ro ai mii de produse din care sa-i alegi pe cei in care sa simti ca plutesti: de la pantofi casual sau sport, tenisi, ghete, cizme si pana la sandale sau papuci. Cum incaltamintea potrivita e must-have, barbatii regasesc in shop o varietate de modele din care sa aleaga pantofi sport sau casual, ghete sau tenisi confortabili.
Accesoriile cu care impresionezi

Detaliile fac diferenta! Adauga tinutei tusa personala necesara prin accesorizare si creeaza outfituri memorabile mizand pe genti impresionante, bijuterii stralucitoare, esarfe colorate sau ceasuri elegante. Vei atrage atentia? Bineinteles!
Copiii, mereu in tendinte

Cei mici au nevoie de acea doza zilnica de incredere pentru a se dezvolta armonios. Sporeste-le increderea in sine, mizand pe haine de copii potrivite varstei si personalitatii lor. Descopera intreaga selectie de imbracaminte online pentru cei mici si lasa-i pe ei sa-si aleaga favoritele: de la tricouri, bluze, pulovere sau jachete cool pana la pantaloni, fuste, accesorii sau incaltaminte confortabila. Stilul personal se contureaza de la varste fragede, asa ca ce mai astepti?
Caminul tau stylish

Descopera tendintele actuale in design interior si personalizeaza-ti caminul cu cele mai cool articole pentru casa. Adauga prospetime, confort si culoare alegand accesorii pentru bucatarie, lenjerii de pat, halate de baie, prosoape delicate sau obiecte decorative sic care sa reflecte preferintele tale stilistice.
Aplicatia Fashion Days: stilul tau, la un touch distanta

Poarta increderea in buzunar! Gasesti usor exact ce-ti doresti si comanzi haine online de oriunde, oricand prin intermediul aplicatiilor noastre mobile disponibile pentru iPhone, iPad si Android. Simte pulsul modei si fii mereu la curent cu ultimele colectii de imbracaminte online si cu oferte speciale exclusiv in aplicatie. Activeaza-ti alertele push si afla inaintea tuturor!
Alatura-te comunitatii Fashion Days

Ramai conectat cu noutatile! Urmareste-ne zilnic pe Facebook, Instagram si The Daily Issue, blogul unde vei gasi inspiratie pentru acele tinute wow care sa-ti sporeasca si mai mult increderea in sine. Fii mereu la curent cu ultimele tendinte in moda, trucuri de frumusete, evenimente culturale urbane, destinatii cool de vacanta sau ultimele stiri de lifestyle.Lasa-te inspirat, poarta increderea si reflecta-ti unicitatea prin outfituri in care sa simti ca lumea intreaga este a ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top