Connect with us

Revistateo.ro

Oferta electrocasnice pentru bucatarie eMAG Black Friday 2018

Black Friday

Oferta electrocasnice pentru bucatarie eMAG Black Friday 2018

Oferte eMAG la electrocasnice pentru bucatarie Black Friday 2018:

eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de electrocasnice pentru bucatarie la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2018 pentru electrocasnice pentru bucatarie.

Un produs electrocasnic are menirea de a face mai usoara si mai rapida activitatea din locuinta.

O gospodina desavarsita apreciaza in special produsele electrocasnice pentru bucatarie, care fac mai eficienta si mai placuta pregatirea alimentelor.

Printre electrocasnicele pentru bucatarie se numara: mixere, tocatoare si roboti de bucatarie, electronice pentru preparat bauturi, pentru preparati painie, masini de paine si aparate specifice.

Printre brandurile producatoare de electrocasnice pentru bucatarie se numara:

Gorenje, Philips, Oursson, Heinner, KitchenAid, Russel Hobbs, Vitamix, BOSCH, Tefal, Kenwood, Moulinex, Panasonic, Taurus, Zilan, Zass, Rohson, Zilan, Vision Chef, Samus etc.

In categoria mixere, tocatoare si roboti de bucatarie se numara: blendere si tocatoare (preturi intre circa 70-3.800 lei).

Robotii de bucatarie au preturi intre aproximativ 130 de lei si 2.300 de lei. Mixerele au preturi de la aproximativ 40 pana la 4000 de lei, masini de tocat si feliatoare (cu pretul de aproximativ intre 150 pe 1.500 de lei).

In categoria aparatelor pentru preparat bauturi se numara storcatoarele de fructe (cu preturi de la aproximativ 50 de lei pana la 4.200 de lei) si fierbatoare (costa intre 33 de lei pana la aproximativ 800 de lei).

Printre cele care prepara paine se numara masinile de facut paine (care costa de la aproximativ 200 de lei pana la 900 de lei), sandwich-maker & waffe (cu preturi cuprinse intre circa 40 si 400 de lei) si prajitoare de paine (costau aproximativ 50 si 1.500 de lei)

Aparatele de gatit sunt: deshidratoarele, multicooker, aparate de preparat desert, gratare electrice, cuptoare electrice si friteuze.

Tot in aceasta categorie se incadreaza si accesorii electrocasnice mici.

Toate aceste produse, alaturi de electronice si produse de ingrijire personala, dar si electrocasnice mari, vor avea preturi speciale in luna noiembrie, de Black Friday, cand va avea loc un eveniment special care promoveaza reduceri uriase.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top