Connect with us

Revistateo.ro

eMag Black Friday 2018 la Genti laptop

Black Friday

eMag Black Friday 2018 la Genti laptop

Odata cu aparitia laptopurilor, marile companii producatoare s-au gandit si cum sa le protejeze de intemperii, de socuri si de lovituri, asa ca au aparut si gentile pentru laptop.

Vezi AICI toate ofertele

Fabricate din piele naturala, din material textil ori din plastic, gentile de laptop usureaza transportul laptopului, fara a avea grija ca ar putea fi zgariat sau lovit.

Genti de laptop de Black Friday 2018 pe eMAG

Daca obisnuiesti sa pleci la facultate ori la serviciu cu laptopul, ai nevoie de o geanta pentru laptop, in care sa iti tii incarcatorul si laptopul in siguranta, iar modul practic de a fi tinut pe umar o sa iti placa.

Daca esti genul de persoana care prefera sa poarte un rucsac, se gasesc pe piata numeroase modele in care poti sa iti tii laptopul in timpul calatoriei, iar langa el poti tine si incarcatorul si alte lucruri de care ai nevoie cand pleci de acasa.

Oricare ar fi alegerea, trebuie sa stii ca de Black Friday, marii retaileri care participa la sarbatoarea reducerilor vand la preturi avantajoase numeroase modele de genti pentru laptop, la cele mai bune preturi si pentru toate gusturile.

Cea mai ieftina costa in jur de 25 de lei, iar cea mai scumpa ajunge la 1200 de lei.

Black friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Anul acesta este organizat pe 16 noiembrie 2018. VEZI AICI TOATE OFERTELE!

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top