Connect with us

Revistateo.ro

Oferta aspirator eMAG Black Friday 2017

Black Friday

Oferta aspirator eMAG Black Friday 2018

Oferte eMAG la aspirator Black Friday 2018: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de aspiratoare la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2018 pentru aspiratoare.

Aspiratoarele au facut viata mult mai usoara gospodinelor si oamenilor in general, datorita posibilitatii de a face curat intr-un timp mult mai scurt. In ultimii ani, piata de aspiratoare a evoluat si a avansat atat de mult incat acum aceaste electrocasnice au mult mai multe functii si utilizari decat in urma cu 10 ani, de pilda.

Aici ai CELE mai bune OFERTE de BLACK FRIDAY la alte magazine

Un aspirator poate fi: cu sac, fara sac, cu sapalare, cu filtrare prin apa, vertigal, de geamuri, robot, de mana sau tip mop.

Un aspirator de ultima generatie poate sa coste si 4.000 de lei, dar are nenumarate functionalitati: aspira simultan lichide si solide, are accesorii speciale pentru canapele, tapiterii si alte piese de mobilier, trei programe automate de curatenie, o perie multifunctionala ce permite curatarea a mai multor suprafete si posibilitatea de a dezinfecta locuinta cu aburi. Printre accesoriile unui astfel de aspirator se numara: tub telescopic, tub flexibil cu sistem Easy Clip, perie multifunctionala, suport laveta, Laveta lavabila din microfibra, concentrator abur, set 3 periute din Nylon, duza aspirare mica, 2 lavete lavabile din microfibra, perie 2 in 1 tapiserie si geamuri.

Un aspirator la un pret mediu se incadreaza intre 300 si 500 de lei si, desi nu are atat de multe imbunatatiri, are cateva optiuni menite sa usureze munca din locuinta. Cele mai ieftine modele de aspiratoare se incadreaza in preturile de de 100 si 150 de lei, dar nu sunt atat de performate. Printre firmele care produc si distribuie aspiratoare se numara: Philips, Dirt Devil, Bosch, Electrolux, Rowenta, Corenje, Samsung, Miele.

In noaptea de Black Friday, in ultima vineri din luna noiembrie, preturile la aspiratoare, precum si la alte produse electrocasnice vor fi reduse. Printre marii retaileri care participa la eveniment se numara si Emag.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top