Connect with us

Revistateo.ro

Oferte Antivirus de Black Friday 2018 la eMAG

Black Friday

Oferte Antivirus de Black Friday 2018 la eMAG

Instalarea unui antivirus pe telefon, pe tableta ori pe PC este esentiala in cazul in care iti doresti ca dispozitivul sa functioneze in mod eficient si sa nu se infecteze cu virusi.

Vezi AICI toate ofertele

Antivirusul este una dintre primele aplicatii pe care trebuie sa le instalezi pe calculator pentru a micsora riscul unei infectii cu virusi, spyware sau alte tipuri de infectii care se raspandesc extrem de usor pe internet.

Black Friday 2018 – Oferte antivirus

Publicitatea agresiva pe site-uri, precum si link-urile cu virusi sunt deja lucruri pe care le poate recunoaste oricine, insa in cazul in care nu ai un antivirus, in cateva secunde, calculatorul sau laptopul poate sa devina inutilizabil.

Software-ul antivirus este folosit în general pentru prevenirea și eliminarea virușilor de computer, viermilor și cailor troieni.

De asemenea, poate detecta și elimina adware, spyware și malware.

Primul antivirus a fost lansat in anul 1988, iar inainte de aparitia internetului, virusii se raspandeau prin dischete.

Desi marile companii ofera licenta gratuita la antivirus, pe care trebuie sa o reinnoiesti lunar, un antivirus cumparat din magazin iti asigura faptul ca PC-ul tau este in siguranta timp de un an de zile, fara grija de a reinnoi sau reinstala un antivirus.

De Black Friday, eMag scoate la vanzare pachete antivirus la cele mai bune preturi, pentru a avea tot timpul dispozitivele mobile si fixe in siguranta.

Black friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Anul acesta este organizat pe 18 noiembrie 2018. VEZI AICI TOATE OFERTELE!

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top