Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nu va mai fi gratuit! FACEBOOK a făcut anunțul

Reprezentanții de la Facebook au făcut un anunț extrem de interesant în urmă cu puțin timp. Aceștia doresc implementarea unui nou proiect care îi vizează direct pe utilizatorii rețelei.

Facilitatea la care se gândește Facebook vine în completarea opțiunii Instant Articles, iar utilizatorii vor putea opta să plătească pentru a citi anumite știri.

Utilizatorii vor putea alege un abonament la știri direct de pe Facebook, iar asta va marca o premieră în media.

Campbell Brown, șeful departamentului care se ocupă de parteneriatele cu media din cadrul Facebook, susține că această idee planează de mult timp în companie.

CITEȘTE ȘI: Facebook a luat decizia așteptată de toată lumea. Ce se va întâmpla de acum cu postările

„Facebook are un avantaj major în fața presei deoarece știe enorm de multe despre utilizatorii săi. Spre comparație, presa tradițională știe mult mai puține despre vizitatorii propriilor pagini online deoarece nu „spionează” atât de agresiv comportamentul lor”, notează ziarul Libertatea.

Apelurile video, schimbate

Facebook integrează din ce în ce mai multe funcții foto în aplicațiile sale, care sunt tot mai numeroase. Apelurile video prin intermediul Messenger se vor schimba.

Persoanele care aleg să inițieze apeluri video prin această aplicație vor beneficia de filtre speciale care schimbă culorile.

Aceste filtre amintesc de funcțiile Instagram sau Facebook și vor include inclusiv efecte animate inspirate din reacțiile clasice (emoticoanele populare) precum „Love”, „Wow” sau „Haha”.

1 Comment

1 Comment

  1. S. Zissu

    2017-09-01T08:26:10+03:00 at 2017-09-01T08:26:10+03:00

    Daca Facebook va introduce un sistem nou de prezentare a stiriilor si vor cere taxe celor care le folosesc, vor scadea foarte mult din numarul abonatilor pe aceasta retea. Facebook castiga o gramada de bani de la revistele online cum ar fi de exemplu „Teo” si de la alte multe firme care fac reclame de produse pe acesta retea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top