Connect with us

Revistateo.ro

adoptat

Stil de viata

Nu putea avea copii asa ca au adoptat TRIPLETI. O saptamana mai tarziu au avut o mare SURPRIZA!

Si-au dorit sa aiba un copil mai mult decat orice pe lume. Ce li s-a intamplat, insa, i-au facut sa exclame: „Dumnezeu are simtul umorului!”

Andy si Sarah Justice si-au dorit sa aiba un bebelus si s-au chinuit mult timp sa il conceapa, insa niciun tratament nu au dat rezultate. Au cheltuit peste 60.000 de dolari pe inseminare artificiala si au decis ca eforturile sunt zadarnice, asa ca au apelat la solutia de rezerva: au adoptat!

Au gasit o femeie insarcinata dispusa sa dea copiii spre adoptie si au insotit-o la prima ecografie. Acolo au descoporit ca ea poarte tripleti in pantece. Sarah si sotul ei au fost incantati si s-au bucurat nespus cand bebelusii au venit pe lume, chiar daca s-au nascut prematur. Cei 3, doua fete si un baiat, se numesc Joel, Hannah si Elizabeth.

Desigur ca primele zile cu trei bebelusi in casa nu au fost deloc usoare, insa cei doi proaspeti parinti s-au acomodat rapid. Nu se asteptau, insa, la ceea ce avea sa urmeze!

CITESTE SI: Reactia uimitoare a unor parinti cand isi tin prima oara copilul in brate

CITESTE SI: Pentru ca nu va mai apuca o alta aniversare, parintii acestei fetite i-au facut un cadou EMOTIONANT

La o saptamana dupa ce au adus tripletii acasa, Sarah a inceput sa se simta rau si, de teama sa nu aiba ceva contagios ce ar putea da si copiilor, s-a dus la medic. Doctorul i-a spus ceva nesateptat: era insarcinata! Cu gemeni!

Cei doi parinti au fost foarte fericiti, desi recunosc ca s-au panicat putin. Totusi, ei sunt convinsi ca asa a vrut Dumnezeu si i-au respectat dorinta.

Familia lor a crescut de la doi membri la sapte, in mai putin de un an, dupa ce s-au nascut Abigail si Andrew. Cei cinci copii au nevoie de 84 de biberoane de lapte si 300 de scutece intr-o saptamana.

adoptat 3

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top