Connect with us

Revistateo.ro

Află ce nu este bine să faci în zilele de marți pentru c vei avea ghinion. De asemenea, este bine să cunoști și alte superstiții legate de zilele săptămânii

Stil de viata

Nu face asta în zilele de marți. Vei avea ghinion

De-a lungul timpului au apărut diferite superstiții pentru fiecare zi a săptămânii. Află ce nu trebuie să faci în zilele de marți. Iată ce ai voie să faci și ce nu trebuie să faci în celelalte zile ale săptămânii.

Nu face asta în zilele de marți. Vei avea ghinion

Se spune că persoanele care primesc bani în zilele de luni vor primi bani toată săptămâna. Pe de altă parte, dacă o persoană va cheltui bani în această zi, atunci va face asta pe tot parcursul săptămânii.

Zilele de marți aduc ghinion. De aceea, este bine să stai departe de cele trei ceasuri rele. Dacă te vei spăla pe cap în această zi, atunci părul tău va avea de suferit. Nu va mai fi la fel de sănătos.

Este bine ca în zilele de miercuri să ții post. De asemenea, în astfel de zile este bine să te rogi pentru binele familiei tale.

În zilele de joi este indicat să te tunzi și să te speli pe cap.

CITEȘTE ȘI: Ce sa nu porti in poseta ca sa te feresti de ghinion
Dacă îți vei tăia unghiile în zilele de vineri sau în zilele de duminică, atunci vei avea ghinion. Dacă vei schimba așternutul de pe pat vinerea, vei avea coșmaruri. De asemenea, se spune că persoanele care pleacă în călătorie vineri, vor avea ghinion.

În zilele de sâmbătă nu este bine să speli haine. În special dacă în acea zi se face pomană pentru rudele care au murit.

În zilele de duminică nu se fac treburi casnice. De asemenea, nu este bine să se gătească sau să să calce haine, ori să nu se facă patul.

CITEȘTE ȘI: Superstitii de VINERI 13. Ce sa nu faci ca sa fii ferit de ghinion

Zilele de marți, vineri și sâmbătă sunt zile cu ghinion. Celelalte zile ale săptămânii sunt considerate a fi norocoase.

Acestea sunt câteva dintre superstițiile legate de fiecare zi a săptămânii. Unele persoane țin cont de ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top