Connect with us

Revistateo.ro

Nu-ai-sa-ghicesti-niciodata-cine-a-scris-mesajul-de-pe-acest-tort.-Dupa-ce-vei-afla,-vei-DORI-SA-CUMPERI-SI-TU-UNUL!

Stiri

Nu ai sa ghicesti niciodata cine a scris mesajul de pe acest tort. Dupa ce vei afla, vei DORI SA CUMPERI SI TU UNUL!

Nu, nu este decorat de un copil si nu este nici o gluma! Tortul a fost cumparat dintr-o cofetarie din America. Cea care a scris mesajul pe tort este una dintre angajate, care sufera de autism. Jos palaria pentru cei care au angajat-o si pentru cei care ii cumpara torturile!

Cea care a cumparat tortul, Lisa Aldrich, a povestit pe facebook, langa o imagine cu tortul intreaga intamplare. I-a rugat pe cei de la cofetarie sa scrie o urare pe tortul pe care l-a comandat. Dupa multa vreme, ii este adusa prajitura care arata…. asa:

Screen-Shot-2015-12-02-at-2.18.36-PM

Lisa povesteste in texul de pe Facebook: „A venit la mine cu tortul si eu am privit-o in ochi si i-am zis „Multumesc!” inainte sa vad tortul. Dupa ce l-am privit, am ras nervos si m-am dus drept la caserie sa platesc.”

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: Dupa ce i-a aratat mainile, a fost angajat

CITESTE SI: EMOTIONANT: Ce cadou a primit o femeie de MOS NICOLAE

Desi nu este scris gresit si este lizibil, scrisul de pe tort este putin cam tremurat – nu tocmai ceea ce te astepti de la o cofetarie.

Lisa povesteste ca abia la caserie a aflat ca cea care i-a scris mesajul sufera de autism si „nu ar fi trebuit sa scrie pe torturi”. Cel care a incasat banii i-a spus Lisei ca sigur i-a facut ziua mai frumoasa acestei angajate cu autism, dupa ce i-a zis „Multumesc” pentru tortul pe care l-a primit.

Cea care a cumparat tortul a incheiat mesajul prin a spune ca tanara cu autism care a decorat tortul a fost un angajat model: „i s-a spus sa faca orice e nevoie pentru a multi clientul si asta a facut.”

Dupa ce a publicat fotografia cu tortul, sute de oameni au dat Share si alte sute i-au trimis mesaje Lisei prin care ii multumeau pentru mesajul frumos, caci si ei au in familie pe cineva cu autism.

Mai mult, multe persoane au comentat in dreptul fotografiei, spunand ca vor sa cumpere si ei un tort decorat exact la fel si ca o felicita pe tanara care sufera de autism si si-a depasit problema si a reusit chiar sa faca lumea putin mai buna. Cu un tort simplu, cu un scris tremurat.

Jos palaria!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top