Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

„Noua normalitate”. Conchita Wurst a pozat pentru designerul casei Chanel

Controversata castigatoare a Eurovisionului, Conchita Wurst, este muza designerului principal al casei de moda Chanel, celebrul Karl Lagerfeld.

Conchita a devenit un brand pentru mai multe case de moda, numerosi designeri celebri contactand-o pentru imaginea sa cu care a bulversat opinia publica dupa ce a luat trofeul Eurovision. Pictorialul realizat de Lagerfeld, care o are ca protagonista pe austriaca cu barba se numeste „The New Normal”. Pictorialul contine fotografii-portret care au aparut in cel mai nou numar al publicatiei CR Fashion Book, condusa de fostul redactor sef al revistei Vogue Franta.
CITESTE SI:  CINE E CONCHITA WURST
Conchita este fotografiata alaturi de modelul Ashleigh Good, in care poarta rochii si lenjerie intima creata de Prada, Givenchy, Rick Owens si alte asemenea firme celebre.

Conchita Wurst este un artist austriac pe numele real Tom Neuwirth, care s-a remarcat in urma cu cativa ani in tara natala participand la mai multe concursuri muzicale, fara si mai apoi cu barba. Conchita este o artista a travesty-ului, arta in care un barbat face spectacol din ipostaza de femeie si invers. In viata de zi cu zi, Conchita este Tom, un baiat normal descris chiar de ea ca fiind „destul de lenes si plictisitor”.

Dupa succesul inregistrat la Eurovision, diva cu barba din Austria se gandeste la primul ei album muzical. Ramane inca un secret ce fel de stil va aborda, avand in vedere ca lumea are mari asteptari de la ea dupa ce le-a demonstrat tuturor ca legenda pasareii Phoenix nu moare niciodata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top