Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Nostradamus, previziunile pentru 2019: Moartea unei Regine, extratereștri pe Pământ și război

Nostradamus este unul dintre cei mai cunoscuți profeți din lume. O parte dintre profețiile sale s-au adeverit, iar întreaga lume așteaptă cu nerăbdare și cu frică să vadă ce se va întâmpla anul viitor.

Profetul care a trăit în secolul al XVI-lea a prevăzut o mulțime de evenimente, iar anul care urmează este unul pe care nimeni nu îl va uita niciodată.

„Profeţii”, cartea scrisă de celebrul medic şi alchimist francez cunoscut sub numele de Nostradamus cuprinde, sub formă de catrene, preziceri care, de-a lungul timpului, s-ar fi dovedit a fi reale.

Citește și: Horoscopul lui Nostradamus. Ce spune la zodia ta?

Una dintre predicțiile sale este legată de creșterea apelor. În catrenele sale, Nostradamus vorbește de nivelul mărilor care ar putea crește cu câțiva metri în 2019. Având în vedere că mai multe bucăți de gheață din Antarctica s-au rupt în ultima perioadă, predicția lui Nostradamus ar putea fi una adevărată.

De asemenea, Nostradamus vorbește în catrenele sale și despre faptul că o mare putere estică va câștiga războiul cu o mare putere vestică. Specialiștii susțin că este vorba despre China versus SUA.

Nostradamus mai vorbește și despre cipuri implantate în corpuri. Iar această practică a devenit una cunoscută în Suedia, precum și în Statele Unite. Mai mulți angajați de la o firmă din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, au deja cipuri implantate în mână și țin loc de ecuson la locul de muncă.

O altă veste care apare într-un catren de-al lui Nostradamus este legată de faptul că Anglua va avea un nou rege. Însă nu este specificat dacă Regina Elisabeta va muri sau dacă aceasta îi va ceda locul fiului său, prințul Charles, așa cum intenționează.

Tot celebrul Nostradamus vorbește și despre faptul că în anul 2019 oamenii vor locui pe Lună, dar și că extratereștrii s-ar putea întoarce în zona 51, considerat un loc extrem de controversat în Statele Unite ale Americii. Acolo se crede că au ajuns extratereștrii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top