Connect with us

Revistateo.ro

North i-a stricat lansarea de adidași a tatălui său, Kanye West

Stiri

North a stricat lansarea de adidași a tatălui său, Kanye West

North West nu este vreo mare fană a pantofilor tatălui său, Kanye West. Kim Kardashian a scos-o de urgență de la evenimentul de aseară din New York, unde Kanye West își prezenta colecția de adidași (în colaborare cu Adidas).

Kim Kardashian și-a dus fetița la lansarea de adidași a tatălui său, în cadrul Săptămânei de Modă de la New York. Numai că micuței North nu i-a plăcut deloc atmosfera fashion de la acest eveniment și a apucat-o crizele de isterie, ca pe orice copil care se plictisește repede într-un loc.

CITEȘTE ȘI: KANYE WEST, JIGNIT DE SOLISTA UNEI TRUPE CELEBRE

Alături de Kim Kardashian au mai fost prezenți, asistând la încercările disperate ale lui Kima de a o liniști pe micuța North, și alte celebrități precum Beyonce și Jay-Z (care apropo, au lăsat-o pe Blue Ivy acasă), P. Diddy și Anna Wintour

Sursă foto: Reuters, TMZ.COM

Sursă foto: Reuters, TMZ.COM

Kim Kardashian a intrat recent în gura iubitorilor de animale. Organizația PETA a critica-o pe vedeta americană pentru că și-a îmbrăcat fata într-o haină de blană supradimensionată. Și vedeta de televiziune a fost aspru criticată pentru că purta o geacă de piele extrem de costisitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top