Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Svârlefus

Horoscop

Nicoleta Svarlefus: Venus intră în SCORPION! Cum sunt afectate zodiile, dar și care este nativul care DĂ LOVITURA pana pe 1 decembrie

Nicoleta Svârlefus ne explică ce se întâmplă odată cu intrarea lui Venus în scorpion care va sta în această zodie până pe data de 1 decembrie 2017. Astrologul explică că este o perioadă majoritar benefică, dar avertizeaza unii nativi că este necesar să întreprindă multe acțiuni pentru a evita problemele.

Iată ce a spune Nicoleta Svârlefus despre intrarea lui Venus în scorpion

Am comutat pe frecventa astrala a unui tip de iubire-suferinta, iubire-ura. Hai sa ne punem un pic in tema!

Ca simptomatologie astrologica:

1. Se activeaza latura obscura, dosita, ascunsa a unei relatii afective. Daca pana mai ieri ti se parea ca stii ce-i in relatia ta, acum s-ar putea sa vezi ca nu stii. Credeai c-ai depasit niste momente grele din viata ta intima? Ei bine, ele continua sa lucreze.

Citește aici: MINERVA: „Conjucția planetei Venus cu Jupiter ADUCE BANI pentru 4 zodii!” 2 nativi vor avea însă mari PROBLEME în CUPLU

Pot reveni acum niste emotii traumatizante in cuplu, semn ca ele n-au fost depasite, modificate, rezolvate. Se reactiveaza tiparul energetic al acelui tip de relatie afectiva care vine cu o doza toxica de rezistenta, de obsesie, de „not let go”.

Poti atrage exact scenariile de care te temi, lucrurile vin pe fricile tale, pe ce proiectezi si nu vrei sa arati.

2. Ti se pare mai de interes o relatie intima in masura in care ea produce suferinta, ai o chimie speciala cu un partener insuportabil, problematic. Masori valoarea unei aproprieri intime prin neplacerea si chinul prin care-l produce.

Ce poti face tu:

Ai de expus niste rani afective; profita, poti scoate usor la lumina multa durere ingropata, neprocesata, nerecunoscuta si reprimata.

Ti-e util sa recunosti ce te deranjeaza de fapt in relatie, ce-ti polueaza atmosfera si te deturneaza de la a putea construi ceva real alaturi de partener. Identifica deci felul in care:

– ai tendinta de a te folosi de sexualitate pentru a obtine atentie, o confirmare in ceea ce priveste sentimentele celuilalt fata de tine.

-faci jocuri ascunse, de control ale partenerului, il sugestionezi in favoarea ta, il manipulezi, practici pacaleli si santaje emotionale

– in care manifesti o anumita latura autosabotoare, iti aplici singur lovituri, iti autoinduci suferinta, complici inutil lucrurile.

E util sa ne focusam pe eliminare, descarcare, detensionare, poate chiar rupere, acolo unde-i cazul.

O furie sau neincredere acumulata, in copilarie, in relatia cu mama (sau orice alta figura de atasament) te determina sa cauti nervos si anxios, ca adult, reasigurari si validari ca esti iubit de partener. Sa devii posesiv.

Poti cere, cu incredere, sprijinul unui pshihoterapeut daca te simti depasit.

Important e sa te angajezi acum intr-un proces real de transformare a vietii tale intime, sa te repozitionezi functional si sanatos ca partener, sa depasesti in siguranta un moment critic in cuplu, chiar daca simptomele par ca se intensifica naucitor.

Uneori pare ca-ti e mai e mai rau ca niciodata inainte de a-ti fi cu adevarat mai bine, a scris Nicoleta Svârlefus pentru astrocafe.ro.

Horoscop săptămânal Minerva 12 – 18 noiembrie – Racii au grave probleme in familie

Horoscop Minerva BERBEC. Trebuie să accepte lucrurile aşa cum se întâmplă şi să nu se împotrivească. Revelaţii asupra lumii nevăzute, relaţie care ţine de metafizică, realitatea de Dincolo. Pentru unii este vitală însă încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoie care se împletesc armonic, iar Berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie. Citește continuarea.

HOROSCOP MINERVA TAUR – Pentru unii perioada aduce o evoluţie fulminantă, pentru alţii o aşezare a lucrurilor aşa cum şi le doresc, iar pentru alţii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trăit ei de multă vreme. Faţă de ceea ce a fost este bine, aşa am putea sintetiza evoluţia nativilor Taur în săptămâna care vine, sensibilitatea funcţionează la maximum într-o simbioză perfectă cu pragmatismul lor, mai ales când se pune problema financiară. Citește continuarea.

Minerva GEMENI. Sunt poate cei mai cei mai degajaţi nativi. Nu pun la suflet lucrurile care îi deranjează, ignoră ceea ce pe alţii i-ar speria şi fac doar ceea ce le spune instinctul să facă. Fiecare zi este o nouă experienţă pentru ei şi de fiecare dată promit că vor învăţa cât mai multe din ceea ce li se întâmplă. Deschişi la experienţe noi nu se vor da în lături să intre în tot felul de combinaţii care de care mai ciudate şi din care, cu nonşalanţa tipică nu vor lua decât ceea ce îi interesează pe ei. Citește continuarea.

Rac – Iată-i pe nativii care se plâng de toate relele deşi aş spune că lucrurile nu stau chiar aşa. A, că nu deţin controlul aşa cum le-ar place, asta este altceva. Să fim serioşi, nu s-au mai bucurat de calmul acesta de foarte multă vreme. Teama şi nesiguranţa sunt marele lor handicap pe care o viaţa întreagă se luptă să îl depăşească, unii reuşesc, alţii nu. Citește continuarea.

Leu – Pentru aceşti nativi, vitală, în săptămâna care urmează, este comunicarea. Atmosfera se relaxează chiar dacă se mai păstrează unele accente dramatice în sectoarele bani, iubire şi studiu. În general, însă, lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru ei mai ales dacă se pune problema comunicării, a conceperii unor drafturi pentru agreementuri, varii contracte, înţelegeri. Citește continuarea.

Fecioară – Tensiunile sporesc pe măsură ce ei au impresia că lucrurile stagnează, au impresia că lumea are ceva cu ei, se războiesc cu toţi inclusiv cu familia, noroc că este duminică şi lucrurile nu repercutează asupra profesiei. De fapt, problemele lor pleacă de la o incapacitate de acceptare a realităţilor din jur, de la o incapacitate de a vedea lucrurile cum sunt şi nu cum vor ele să pară şi mai ales pe care vor să le domine. Citește continuarea.

BALANȚĂ – Nativi Balanţă au trecut printr-o săptămână de Infern, dar iată că lucrurile s-au calmat. Singurul segment la care mai au de lucrat este comunicarea, iar Pluto nu se va lăsa până nu le va aduce acolo unde doreşte el. Şi este vorba nu doar despre comunicarea cu colegii, subordonaţii sau cei din familie, este vorba despre comunicare, în general. Citește continuarea.

Scorpion – Problemele acestor nativi vin dinspre drumuri, fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligaţi să meargă unde nu le convine, fie se întâmplă ceva legat de drepturile moştenitorilor, de o moştenire propriu-zuisă care reclamă prezenţa lor într-un spaţiu pe care nu îl cunosc, ceea ce le creează o stare de indispoziţie. Citește continuarea.

Sagetător – Următoarele 7 zile pentru aceşti nativi sunt reprezentative din punct de vedere profesional şi relaţional, fiecare dintre domenii vine cu probleme şi bucurii. Pentru unii Săgetători, săptămâna poate fi neagră în sensul că pot pierde o fiinţa dragă şi le-aş spune să fie atenţi la copii, să nu îi lase singuri pe stradă, să îi însoţească când au de făcut drumuri în oraş să nu se întâmple vreuna nefăcută. Pe de altă parte, este posibil să-şi piardă un protector sau să afle despre o boală grea a prtenerului de viaţă. Citește continuarea.

Capricorn – Aş spune că acestor nativi începe să le meargă mai bine cu rezerva, că unele aspecte i-ar putea destabiliza dar să nu le fie teamă, evoluează într-un cadru astral numai bun să-i facă pe aceşti nativi, care oricum sunt firi practice, să se gândească şi mai mult la problemele de supravieţuire, în cuplu şi în lume. Citește continuarea.

VĂRSĂTOR – Dacă nu aş fi cu harta acestor nativi în faţă aş crede că a dat norocul peste ei. O sumă de evenimente se adună în curtea lor, îi face să se simtă vedete chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate de pe urma întâmplărilor din ultimele săptămâni, vor uita toate aceste stari instantaneu atunci când li se va propune o schimbare de macaz, asta pentru că şi anul care vine se arată promiţător pentru ei, mai ales din punct de vedere financiar. Citește continuarea.

Pești – Ca şi în săptămânile care au trecut, şi acum forţa creatoare este cea care le deschide drumul şi le girează reuşitele. Sensibilitatea lor este direct proporţională cu pasiunea, în schimb, trebuie împinşi de la spate uneori căci altfel riscă să devină indolenţi şi nu există pericol mai mare decât lenea nativă. Citește continuarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top