Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Luciu, clipe grele în timpul unei emisiuni: „M-a curprins teama”

Staruri

Nicoleta Luciu, clipe grele în timpul unei emisiuni: „M-a curprins teama”

Prezentă la emisiunea lui Nea Mărin, „Poftiți la Nea Mărin”, Nicoleta Luciu a trecut prin clipe grele. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat la filmări.

Nicoleta Luciu și-a dorit mult să câștige premiul de 2 mii de euro, iar pentru acești bani a muncit foarte mult. „La început nu am realizat ce înseamnă, dar când mi-am dat seama care e miza, am început să mă stresez foarte tare. M-a cuprins teama că nu vom face față și că nu vom avea încasări suficiente”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Nu doar Nicoleta Luciu a simțit oboseala și epuizarea. Jean de la Craiova a mărturisit că i s-a părut foarte greu ceea ce a fost nevoit să facă în cadrul emisiunii.

„Mi se pare foarte greu. Să fii și ospătar, să și livrezi mâncare și să mai faci și spectacol pentru clienți în același timp sunt lucruri pe care eu nu le-am mai făcut niciodată”, a spus el.

De câțiva ani, Nicoleta Luciu a preferat să lase televiziunea pentru viața de familie. Aceasta s-a mutat cu tot cu copiii la Miercurea Ciuc, pentru a fi alături de soțul ei, care are afaceri acolo.

Citește și: Cum sa iti albesti dintii. Metoda Nicoleta Luciu
În urmă cu câteva luni, aceasta a dezvăluit cum poți slăbi sănătos.

Cu siguranță ați auzit teoria conform căreia dacă nu mănânci după ora 6 seara (ora 18) slăbești sau reușești să ții în frâu cura de slăbire.

Cum faci să nu mănânci după ora 18?

Nu toată lumea știe cum să facă să se abțină să mănânce seara, mai ales după o zi stresantă la muncă. Nicoleta Luciu a găsit rețeta pentru acest obicei despre care se spune că funcționează în mai toate dietele.

„Cum calculezi ora dupa care nu mai trebuie sa mananci?

Simplu: in functie de ora la care te bagi in pat si dormi. Trebuie sa treaca minimum TREI ORE de la ultima masa si pana la ora la care incetezi orice activitate pe ziua respectiva.

Așadar, ora 6 e corectă doar în cazul în care adormi la ora 9:00 seara.

Pentru păsările de noapte care se culcă la ore mai târzii, cum ar fi 12:00, e aberant să nu mai mănânce începând cu ora 6:00. ȘASE ore fără nicio gustare înseamnă înfometare. Așadar, nu, mâncatul seara nu înseamnă neapărat să nu mai mănânci după 6:00.

CUM facem să nu mai mâncăm seara?

Eu una apelez de mulți ani la un truc care funcționează ca la carte. Recunosc că mi se face foame în ultimele ore înainte de somn.

E normal, suntem relaxate, stăm în pat, ne uităm la TV… ne vine să ronțăim. Ei bine, soluția e să ne umplem stomacul cu lichid. ATENȚIE, recomand asta doar SEARA, nu și în timpul zilei. Ideal e să fi mâncat sanatos si corect peste zi, atatea mese cate trebuie, astfel incat sa rezistam seara doar cu lichide”, a dezvăluit vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top