Connect with us

Revistateo.ro

Nea Marin a vorbit despre problemele sale de sănătate: „Moștenesc de la mama...”

Staruri

Nea Marin a vorbit despre problemele sale de sănătate: „Moștenesc de la mama…”

Nea Marin, prezentatorul emisiunii „Poftiți la Nea Marin”, a vorbit despre problemele sale de sănătate care îi dau probleme de 20 ani.

Vestea că a ajuns la spital din cauza unei sângerări nazale i-a speriat pe mulți dintre fanii săi. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mult timp, iar prezentatorul a lămurit situația.

Acesta o moștenește pe mama sa și are o problemă la nivelul ficatului. Din acest motiv, de 18 ani nu a mai consumat deloc carne de porc. Însă, într-o vizită în Maramureș a încercat din nou preparate din carne de porc.

N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile.

Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou.”, a povestit Nea Marin, la Xtra Night Show.

Citește și: Alexandru Arșinel a fost înlocuit din spectacolele în care juca, din cauza stării de sănătate

În urmă cu câțiva ani, când a fost Bianca Drăgușanu în emisiunea „Poftiți pe la noi”, Nea Marin i-a făcut o dezvăluire care i-a speriat pe fani.

„Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveţi prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, i-a spus Nea Mărin Biancăi Drăguşanu la „Poftiţi pe la noi”, emisiune pe care o prezenta la acea vreme.

Nea Marin a ajuns la Fundeni, unde a primit diagnosticul

„Am fost dansator profesionist 20 de ani și am avut grijă de mine. Am 18 ani de când nu mai mănânc carne de porc. La 40 de ani, după ce dansam ore în șir, cum mâncam, simțeam o greutate în dreapta și o stare de somnolență. M-a consultat vărul meu, care e medic și mi-a zis că ar fi bine să merg la Fundeni. Pentru mine Fundeni era ultimul drum.

Citește și: Narcisa Suciu, de urgență în țară din cauza problemelor de sănătate: „Sunt o fricoasă…”

M-am speriat groaznic. Am dat de niște medici extraordinari, mi-au făcut toate analizele, mi-au zis că e ok, dar trebuie să facem o puncție. După 10 zile m-am dus la rezultat. Mi-au zis că ar fi bine să schimb regimul alimentar. Să nu mai mănânc mezeluri, carne de porc, să nu beau bere și ce îmi face rău o dată, să nu mai mănânc.

De atunci am schimbat foaia. Trăiesc cu pește românesc sau congelat”, a explicat Nea Mărin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top