Connect with us

Revistateo.ro

Elena Gheorghe si fiul sau la Teo Show

Blog

Nicholas. Mami. Tati. Da.

Elena Gheorghe si fiul sau la Teo Show

Parcă nu m-aş linişti înainte să vă povestesc trei vorbe despre emisiunea noastră de ieri, în contextul mental colectiv de ieri.

Am şi zâmbit, gândindu-mă că traversăm împreună o perioada ciudată, în care un bărbat divorţat a fost „prins” cu o altă femeie. De când durează relaţia, de fapt? Ce zice ea, ce zice el, să-i hăituim, să-i zăpăcim, pe ei şi familiile lor… Nu pot să analizez astfel viaţă unui om, nu cred că e dreptul nostru, decât în cazul în care ei înşişi cer „judecată” presei. Iar ei nu o cer. Poate nu vor decât să treacă peste momentul despărţirii lor, cu respectul nostru faţă de viaţă lor privată. Nu?

Mă întorc la emisiunea noastră, ce să mai fac eu consideraţii pe care oricum nu le pot duce la bun sfârşit, pentru niciun sfârşit nu e bun vreodată. Să-mi văd eu de treburile zilei care s-a încheiat, să mă laud cu invitatul zilei de ieri, marele invitat, Nicholas. Au mai fost şi alţii, dar niciunul n-a fost atât de îndrăzneţ, niciunul atât de dezinvolt şi de pozitiv.

Elena-Gheorghe-Si_FiulSAU

Mami şi tati erau emoţionaţi că nişte copii, iar Nicholas a stăpânit platoul fără nicio problema. Cu maşinuţă lui, cu telecomanda lui, cu trotinetă lui mică în platoul nostru mare, a

atras zâmbetele tuturor, s-a făcut înţeles fără nici cel mai mic efort. „Mami. Da. Nico. Tati”.

E tot ce trebuia să ştim despre el, iar el ne-a spus răspicat şi că „bobo”.

Ce voiam să va arăt e cât de aproape suntem de perfecţiune, lângă un invitat de un an şi opt luni. Nicholas. Un copil minunat, cu doi părinţi superbi. În ochii lui e desăvârşirea. Chiar îi spuneam Elenei, privindu-i puiul: „Uite cum arată perfecţiunea”.

Elena Gheorghe si fiul sau Teo Show 3

Ce mai vrem, ce mai căutăm? Nicholas a dezvăluit tot ce trebuia să vedem: fericirea. Calmul. Echilibrul şi iubirea. El ştia că mami şi tati sunt acolo şi s-a distrat de minune.

E atât de simplu să atingem perfecţiunea. E pe chipul oricărui copil, pe care-l atingem uşor cu vârful degetelor, minunandu-ne de delicateţea privirii care ni se-ntoarce. Că mami e Elena şi tatăl e Cornel, asta e altă poveste. Le mulţumesc pentru bucuria pe care mi-au adus-o, pe o trotinetă mică şi galbenă, cu şapcă şmecheră pe cap şi cu un sărut care m-a zăpăcit de tot! 🙂

4 Comments

4 Comments

  1. Selma Calil

    2013-09-13T10:13:08+03:00 at 2013-09-13T10:13:08+03:00

    Dulcea me Teo,
    E o incantare cand intri in casa noastra, cu mirarle tale, cu eruditia ta pe care o porti, ca pe o tiara,cu modestie si umor. Un umor molipsitor, o cascada mereu vie, de buna dispozitie, de dragoste de viata. Sunt foarte selectiva si critic acida,dar la tine totul e la superlativ, esti fara cusur, esti o minune si o incantare,practic sunt topita total dupa emisiunile tale.
    Cat priveste muzica clasica ,eu pot spune ca sunt o mare iubitoare de arta in general si de muzica in mod special, asa ca ideea cu pianul alb si concursul pentru postul de partener al tau dar la pian,este…extraordinara! Sa te ajute Dumnezeuv ca toate emisiunile tale sa fie ca cele de pana acum.
    Eu una simt ca renasc, tu faci cultura, draga mea si e foarte bine ca explici fiecare cuvant mai…putin uzitat, ca sa zic asa.Da, esti spontana, mirobolanta cum spuneam deunazi,da, esti ca o sapanie de lux care ne da o stare de exaltare,de incantare intensa.Cat despre barfele cu oameni absolut liberi sa faca ce vor, faci bine ca nu ii judeci.
    Mie personal mi-e lehamite de barfe si susanele si cre ca stii ca in religia mea,in cartea sfsnta a musulmanilor, barfa e dezavuata .Asa ca te admir ca te tii departe de mizeriile astea!
    Te admir si te ador!
    Cu deosebita consideratie,
    Selma Calil

  2. Karelia Mihaela Neacsu

    2013-09-13T10:54:23+03:00 at 2013-09-13T10:54:23+03:00

    Din cauza ploii care a fost tare infuriata pe toti si toate,am vazut emisiunea in reluare(la Braila cand ploua este pauza la tv).Pe langa faptul ca, Teo Trandafir este deja parte importanta din sufletul meu inca de pe vremea infratirii cu Mircea Badea,aparitia Elenei alaturi de cel mai iubit barbat din viata ei,a fost o bucurie mare cat casa. Am uitat si de ploaie si de toamna si de noapte si vorbeam cu televizorul (adica cu Nicholas)si am tot tinut-o intr-o admiratie si in ”giugiulei”verbale pana s-a sfarsit emisunea,ba inca 10 min peste.Imi sunt tare dragi copiii sociabili,relaxati,nenevricosi.Ca sa n-o mai lungesc, am devenit fan Piticholas si-ti multumesc Teo ca mi l-ai adus in casa!

  3. Ilie Victora

    2013-09-15T15:50:30+03:00 at 2013-09-15T15:50:30+03:00

    Bu sasana ziua sunt din Slatina si am fost ff . bucuroasa ca ai hotarit saapari din nou. inasele noastre dupa amiaza .MUltumesc.

  4. aurel

    2013-09-16T14:58:20+03:00 at 2013-09-16T14:58:20+03:00

    pot spune ca sunt placut surprins de formatul emisiunilor …cel putin pina in acest moment.Cu siguranta continuind pe aceasta linie ,cel putin eu sunt cistigat ca si telespectator.Sper insa ca goana dupa audienta ,,la gramada”nu va va determina sa incepeti cu invitati genul ady minune,salam,tonciu sau sa ne prezentati scandalurile ,,lumii mondene” in care sunt prinsi cocalarii de cluburi sau terase…in acest caz va veti identifica cu simona gherghe,maruta sau capatos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top