Connect with us

Revistateo.ro

Nello Ruggiero a devenit faimos pe internet. S-a căsătorit cu el însuși, iar asta nu e tot!

Inedit

Nello Ruggiero a devenit faimos pe internet. S-a căsătorit cu el însuși, iar asta nu e tot!

Nello Ruggiero a devenit popular pe Internet după ce a ales să spună „Da” în fața propriei persoane. Bărbatul originar din Sant Antonio Abate, Italia, a decis ca la vârsta de 40 de ani să facă, în sfârșit, marele pas.

Nello Ruggiero, însurat cu el însuși

Bărbatul s-a însurat după numeroase eșecuri amoroase, făcându-le pe plac astfel părinților, însă partea ciudată a poveștii abia acum începe. S-a căsătorit cu el însuși după ce a fost extrem de dezamăgit de femeile pe care le-a întâlnit.

Nello și-a făcut o nuntă ca-n povești. A ales să se însoare cu el ca să atragă atenția societății asupra unui fenomen tot mai des întâlnit: marginalizarea burlacilor de către societate. Bărbatul și-a jurat iubire veșnică și a spus că nu va găsi niciodată în viața lui o persoană pe care să o iubească la fel cum se iubește pe sine.

Nunta a fost transmisă în direct la o televiziune din Italia. Mirele a apărut călare pe un cal alb, iar nunta și-a ținut-o chiar de ziua sa.

CITEȘTE ȘI: Intrebari pentru partenerul de cuplu inainte de nunta

CITEȘTE ȘI: IUBIRE FĂRĂ FRONTIERE: Această pereche s-a căsătorit în 38 de țări. VEZI AICI povestea!

Părinții nu au avut ce să comenteze despre această ceremonie bizară. Singurul lucru pe care l-au declarat a fost că sunt fericiți că fiul lor și-a găsit în sfârșit liniștea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top