Connect with us

Revistateo.ro

Negrese speciale

Prajituri

Negrese speciale

Aceste negrese speciale sunt absolut senzaționale. Încearcă rețeta și zi-ne și nouă cum a ieșit!

Ingrediente:

– 200 grame unt

– 200 grame ciocolata cu cel puțin 70% cacao

– 150 grame zahăr

– 75 grame de cacao

– 4 ouă

– 100 grame făină

– 1 praf de copt

CITEȘTE ȘI: PRĂJITURĂ CU MORCOVI

Mod de preparare:

Topește untul împreună cu ciocolata ruptă în bucățele la foc mic, amestecând des, până ce obții o cremă lucioasă și fină.

Într-un alt vas combină zahăr, făină, praf de copt și cacao și apoi amestecă-le bine de tot cu untul și ciocolata topite.

Bate bine ouăle și adaugă-le la compoziție. Asigură-te că ai o compoziție omogenă.

Unge o tavă cu unt și tapeteaz-o cu făină. Toarnă compoziția acolo și niveleaz-o bine. Coace-o aproximativ 15-20 de minute.

Ai grijă să nu o coci prea tare, să nu o usuci. Atunci când introduci o scobitoare în prăjitură, aceasta NU trebuie să iasă curată. Textura trebuie să fie moale și cremoasă.

După ce s-a copt, las-o să se răcească cam 20 de minute în tavă, înainte să o tai. O poți pudra cu zahăr praf sau o poți servi cu fructe.

Poftă bună!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Prajituri

To Top